Betöltés...

Interaktív, automata labdakilövő és labdagyűjtő játékszett gyerekeknek, 12 db labdával, 2 db gyűjtőlapáttal

Ár: 6.990 Ft

Interaktív, automata labdakilövő és labdagyűjtő játékszett gyerekeknek, 12 db labdával, 2 db gyűjtőlapáttal 



A labdakilövő egy szórakoztató és interaktív játék gyerekeknek, amely labdák automatikus kilövésére alkalmas mechanizmussal van felszerelve. Ennek köszönhetően a gyerek megtöltheti labdákkal a kilövőt, majd bekapcsolás után kilövi a labdákat, ami nagy örömet okoz a gyerekeknek.


A készlet tartalmaz egy labdagyűjtőt is, amellyel a gyermek maga előtt tolva összegyűjtheti a kilőtt labdákat. Az összeszedő rugalmas gumiszalagokkal ellátott, amelyek a labdával való találkozáskor bevezetik a labdát a belsejébe, majd megakadályozza, hogy kiessen.


A készletben két lapát is található a labdák összegyűjtésére, amelyek segítenek a labdák egyszerű és gyors összeszedésében. A labdák kilövőbe való betöltése fejleszti a gyerekek motorikus készségeit és a szem-kéz kordinációt, ami fontos az általános fizikai fejlődésük szempontjából.


A labdakilövő nemcsak szórakoztatja a gyerekeket, hanem oktató jellegű is, hiszen megtanítja a gyerekeket segíteni a házimunkákban, például takarításban.


Tulajdonságok: 




Szín: többszínű
Ajánlott korosztály: 3 éves kortól
Anyag: műanyag, gumi, habszivacs
Labdák száma: 12
Lapátok száma: 2
Tápellátás: 3 db AAA elem (nem tartozék)
A kilövő méretei: 20×16×17 cm
A labdagyűjtő méretei: 20×49×12 cm
Súly: 0,659 kg


A csomag tartalma:



1 db labdakilövő
1 db labdagyűjtő
12 db labda
2 db gyűjtőlapát




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Interaktív, automata labdakilövő és labdagyűjtő játékszett gyerekeknek, 12 db labdával, 2 db gyűjtőlapáttal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP