Betöltés...

Kruzzel vizes rajzszőnyeg

Ár: 2.290 Ft


TOLLAK - a speciális, nem maró, vízbázisú filctollak használatának köszönhetően a játék nem jár a ruházat, a bútorok vagy a szobák károsodásának kockázatával.
SZÍNES ÉS VÉGTELEN SZÓRAKOZÁS - a varázs markereket sokszor meg lehet tölteni vízzel. Száradás után a szőnyeg újra készen áll a játékra. Az élénk színek vonzzák a gyermek figyelmét és ismételt játékra ösztönzik. A szőnyeg gondosan kidolgozott élekkel és érdekes nyomatokkal rendelkezik; lehetővé teszi, hogy 4 árnyalatban készítsen rajzokat: zöld, piros, narancssárga és kék.
HATHAT A GYERMEK FEJLŐDÉSÉRE - a szőnyeg fejlesztheti a képzeletet és serkentheti a kreativitást, valamint fejlesztheti a kézügyességet. Használható a rajzolás, a számok, a betűk, a formák és a színek megtanulásához. Csoportos játék esetén pozitív hatással lehet a szociális és beilleszkedési készségekre, és megtaníthatja a kölcsönös együttműködést.
SEGÍTHETI A RAJZTANULÁST - a szőnyeg körül rajzsablonok vannak nyomtatva, így a gyermek megtanulhat rajzolni a kész formák követésével. A szőnyeg könnyen tisztán tartható és könnyen tárolható. A szőnyeg alja vízálló.





MŰSZAKI ADATOK:



anyag: műanyag
szőnyeg méretei (hossz/szélesség): 59 x 79.5 cm
súly: 150 g
súly a csomagolásban: 159 g


TARTALOM:



vizes rajzszőnyeg
2 toll




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kruzzel vizes rajzszőnyeg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: