Betöltés...

Kerti hinta és húzódzkodó (piros)

Ár: 5.890 Ft


Kiváló játékeszköz lehet a gyerekek számára a kertben vagy udvaron. Lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy élvezzék az aktív szabadidőt és fejlesszék az egyensúlyérzéküket és izomzatukat.
A kerti hinta biztonságos és strapabíró kialakítással rendelkezik. Az erős acélváz és a masszív kötél rendkívül tartós és megbízható szerkezetet biztosít a gyermekek számára. A hinta kényelmes ülőfelülete kényelmet nyújt a hintázás során, így a gyerekek élvezhetik a játékot.
Lehetőséget nyújt a gyerekeknek, hogy kipróbálják és fejlesszék az erőt és ügyességet. A csúszásmentes fogantyúk biztonságosan rögzülnek, így a gyerekek biztosan és stabilan foghatják meg őket. A húzódzkodó biztonságosan és megbízhatóan csatlakozik a hintához, így a gyerekek élvezhetik a kalandos és aktív játékot.
Ideális választás a gyerekek számára, akik szeretnek kimozdulni és aktívan játszani. A kerti játék nemcsak szórakoztató, hanem segít a gyerekek fizikai fejlődésében is. Emellett a hinta és húzódzkodó könnyen telepíthető és hordozható, így könnyedén használható a kertben vagy akár kirándulások alkalmával is.


Jellemzők:



Anyaga: fa, műanyag, fém
Használata kényelmes
Könnyen felakasztható
Ideális kertbe, teraszra vagy otthonra
Kis helyet foglal
Maximális terhelés: 100 kg
Fa gerenda méretei: 45cm x 3,5cm
Háromszög méretei: 21cm x 16cm
A zsinórok hossza: 100-tól max 170 cm-ig
Piros szín




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kerti hinta és húzódzkodó (piros)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: