Betöltés...

Chipolino Smarty 2 az 1-ben tricikli és futóbicikli - piros

Ár: 24.990 Ft

Nagyszerű találmány triciklizni és futóbiciklizni is szerető gyerekeknek! A Chipolino márkáról: A Chipolino az egyik legismertebb és legtöbbet választott márka a babatermékek piacán. Több évtizede dolgoznak azon, hogy a baba és a szülők is minőségi, stílusos, változatos termékeket használhassanak.

JELLEMZŐK:
Többfunkciós járgány, amely éveken keresztül szuper játéka lesz gyermekednek. Hátsó kerekeit kihajtva tricikliként, összetolva pedig futóbicikliként használható. 1,5-2 éves kortól 20 kg-ig használható. Könnyen irányítható, nagyméretű kerekeivel pedig a nehezebb terepen is könnyű haladni. Az első kerék felett a sárhányó védi a gyermeket a felverődő kövektől és a sártól. Kormánya csúszásmentes gumibevonatot kapott a még nagyobb biztonság érdekében. A pedálok leszerelésével és a hátsó kerekek összetolásával futóbiciklivé alakítható. Ülésének magassága és a kormány dőlésszöge állítható. Fejleszti a gyermek koordinációs képességeit és a motorikus készségeit.
Bevizsgált, biztonságos anyagokból készült. MŰSZAKI ADATOK: Méret - tricikli: 67x46x52 cm Méret - futóbicikli: 67x17x52 cm Ülés magassága: 30 cm

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Chipolino Smarty 2 az 1-ben tricikli és futóbicikli - piros" című hirdetést látja. (fent)