Betöltés...

12 db-os mágneses fa kisvonat mozdonnyal, vidám színekben - tárolópolccal

Ár: 9.513 Ft


A fa kisvonat egy kiváló minőségű termék, amely sok órányi szórakozást biztosít a gyerekeknek, miközben fejleszti kézügyességüket és térlátásukat is.A favonattal való játék a gyermek fantáziáját is fejleszti, és megtanítja térben gondolkodni. Ez egy olyan termék, amelyet fiúk és lányok egyaránt élvezni fognak. Remek módja a szabadidő eltöltésének és egyúttal a szülőkkel vagy társaikkal való szórakozásnak is.
A vonat kocsijait mágnesekkel kapcsolhatjuk össze, ami lehetővé teszi a vonat hosszának és elrendezésének saját elképzelés szerinti variálását.
A vonat kiváló minőségű alkatrészekből készült, használata biztonságos, mert nem tartalmaz egészségre káros összetevőket. Minden elem biztonságos festékkel van festve, illetve a termék gondosan csiszolt és élei lekerekítettek.
A fából készült vonat hosszú ideig szórakoztatja a gyermeket. A készlet tartalmaz egy rendszerezőt, aminek köszönhetően az játék remekül mutat a gyermek szobájában, a polcon.
A készlet sok elemet tartalmaz – 3 mozdonyból és 9 különböző színű kocsiból áll, melyek rendkívül precízen és szépen kidolgozva készültek.


A termék jellemzői:



anyaga: fa
tároló polc mellékelve
a teljes készlet méretei a tárolóval együtt: 33 x 20 x 3 cm


A csomag tartalma:



3 mozdony
9 kocsi
tároló polc


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "12 db-os mágneses fa kisvonat mozdonnyal, vidám színekben - tárolópolccal" című hirdetést látja. (fent)