Betöltés...

Mechanikus 3D puzzle, Space Scavenger robot, WT, Fa, 358 darab

Ár: 20.429 Ft

https://www.youtube.com/watch?v=CMQRc_OYMFMMűszaki adatok:·        Márka: Wood Trick·        Anyaga: Környezetbarát fa·        Mozgás típusa: mechanika·        Összeszerelés: Nincs ragasztó·        Összeszerelés: DIY·        Pályák száma: 368·        Összeszerelt méret, hossz*szélesség*magasság: 170*240*110 mm·        Csomag mérete hossz * szélesség * magasság: 365 * 185 * 35 mm·        Ajánlott életkor: 14+Ezzel a modellel bemutatjuk Önt a vegyes technológiák, a fa és a mechanika világába. Az "űrszemét robot" több, mint egy játék gyerekeknek. Nemcsak szórakoztat, hanem fejleszti a gondolkodást is, lehetőséget ad arra, hogy egy fantasztikus, kibernetikus, fából készült robotvilág mérnökévé váljon. Több mint 300 elemből építhet funkcionális robotmodellt.Most minden progresszív emberiség aggódik a környezetvédelmi kérdések miatt, és felelős a szelektív szemétgyűjtésért. Az űrszemét robot tökéletesen illeszkedik ebbe a trendbe. A legenda szerint bolygóról bolygóra mozog, és mindent rendbe tesz, szemetet gyűjt.Gyűjtsön össze több apró tárgyat, és helyezze őket a co-levation tálcába.  Bármilyen 100 gramm súlyú tárgy lehet: klipek, elemek, gombok, gyöngyök stb. Például a robot könnyen felvesz két akkumulátort.Ugyanakkor az emelési folyamat viccesnek tűnik. Mobil szemek, a legélesebb elülső fogak - mindez minden bizonnyal mosolyogni fog a gyerekeknek és a felnőtteknek. A robotnak négy kereke van, amellyel mozog. Az űrszemét robot nagyszerű ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.• A készlethez világos, egyszerű és nagyon részletes útmutató tartozik illusztrációkkal.
• A puzzle modellek biztonságos és környezetbarát fából készülnek, teljesen természetes fákból, toxinok vagy ragasztók hozzáadása nélkül.• Még a gyerekek is játszhatnak fa rejtvényekkel, bár javasoljuk a szülői felügyeletet.• Minden puzzle minta:• fejleszti a kreatív gondolkodási készségeket,• elősegíti a kritikus gondolkodási készségeket,• fejleszti a problémamegoldó és érvelési készségeket.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mechanikus 3D puzzle, Space Scavenger robot, WT, Fa, 358 darab" című hirdetést látja. (fent)