Betöltés...

3D puzzle Dóra padlásszobája DIY babaház, RoLife, 171 részes

Ár: 18.399 Ft


Kiváló mini ház környezetbarát anyagokból - Mini babaházunk nagyon jól elkészített, miniatűr, körülbelül 1:24 méretarányban. A készlet minden alkatrészt külön zsákokban és egy használati utasítást tartalmaz, amely részletesen leírja az összeszerelési folyamatot. A készletben lévő anyagok környezetbarátak, nincsenek sorjaik. A festék szagtalan és vízzel könnyen eltávolítható.
DIY készletek és kézzel készített játék - Ez a fából készült készlet beleszeret a kézművesség művészetébe. Még akkor is, ha kezdő vagy, elegendő a használati utasítás lépéseit követni, és nem lesz túl bonyolult összeállítani. Készíthet tervet, naponta két órát tölthet azok összeszerelésével. Tartsa be a tervet! Nem csak jó szokásokat alakítasz ki, hanem meglepetés játékházat is készítesz.
Légy türelmes és lazíts – Az építéshez a türelem a siker titka. Összeállítható családjával, barátaival és szeretteivel, hogy megtapasztalja a kézművesség örömét. Újradíszítheti, és így a miniatűr ház elegáns dekorációvá válhat.
Tökéletes ajándék és dekoráció a ház számára kiváló - Senki sem utasítaná el az ilyen ajándékot. Ha DIY szerető vagy, és türelme és ideje van, ez a termék nagyon alkalmas az Ön számára. Finomabb, mint az átlagos kivitelezés. Ezenkívül kreatív születésnap, karácsony, Valentin-napi ajándék vagy lakberendezés fiúknak, lányoknak, barátoknak, barátnőknek, apának, anyának, feleségnek, lánynak.
Figyelmet igénylő kérdések - A babaház darabjai pontosak, ezért ügyeljen arra, hogy ne veszítse el őket, és használja őket az utasításoknak megfelelően, különben hiányzó végső darabokhoz vezet. Ne csüggedjen, ha valami elromlott a készletben, használja fantáziáját a javításhoz. (A ragasztót, a pigmentet és az elemeket a szállítás nem tartalmazza)

Súly: 1 kg
Ajánlott életkor: 14+ év
Doboz méretei: 340mm * 220mm * 65mm
Szerelési méretek: 230mm * 160mm * 260mm
Anyagok: kiegészítők, kefe, szövet, LED lámpák, fém, papír, műanyag, fa
Méretarány: 1:24

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D puzzle Dóra padlásszobája DIY babaház, RoLife, 171 részes" című hirdetést látja. (fent)