Betöltés...

Puzzle 3D mekanikus, Atlantic Express, WT, lemn, 636 piese

Ár: 35.408 Ft

Az Atlantic Express-en való utazást kiváltságnak és büszkeségnek tekintették.


Ez volt az egyik legrégebbi és legjobb mozdony, amelyet kifejezetten emberek szállítására készítettek. Tehát a mozdony mellett a fából készült Atlantic Express egy levehető személykocsit is tartalmaz.



Bárki, aki felszereli ezt a készletet, örülni fog a finom részleteknek.


Famozdonyunk még most is mozoghat. A motor meghajtása, amely a mellékelt gumiszalagokkal működik, ezt lehetővé teszi. Körülbelül 8 órára lesz szüksége az Atlantic Express összes részletének összeállításához.

Az Atlantic Express egy háromdimenziós egyedi fa modell, amely minden szobában jól néz ki.

Az igazi Atlantic Express megjelenését és hangulatát aprólékosan újraalkották. Fa modellünk tartalmaz egy járművet és egy mozdonyt. Megvizsgálhatja apró jellemzőit, például bútorokat, hálószobát és társalgót, ahol a híres vonat utasai összegyűlhettek és étkezhettek az utazás során.

A modellhez alapos összeszerelési utasítások tartoznak, amelyek sokkal egyszerűbbé teszik munkáját. Még jobb lenne, ha bevonná a barátokat vagy a családot!

Tartós rétegelt lemezt használunk a fából készült minták létrehozásához, hogy az Atlantic Express vonat ne legyen negatív hatással a környezetre.


Az Atlantic Express 3D modelljével szórakoztathatja magát és családját, miközben valódi problémát old meg. Minden vasútrajongó és azok, akik szeretik a furcsa rejtvényeket, imádni fogják ezt az ajándékot!.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle 3D mekanikus, Atlantic Express, WT, lemn, 636 piese" című hirdetést látja. (fent)