Betöltés...

Puzzle 3D, Fém, Piececool, Nava Black Pearl, 307 piese

Ár: 20.469 Ft








FEKETE GYÖNGY


A Black Pearl, más néven "Black Battleship", a "Karib-tenger kalózai" című film kalózhajó főszereplője. Az egész hajó szerkezete aprólékosan megtervezett. Számos ágyú van a fedélzeten, és a tűzerő magas. A Piececool aprólékosan megépítette a fém Black Pearl modellt, az egész hajó fő fekete tónusát és arany díszítését, erőteljes, titokzatos és egyedi hangulatot teremtve.






Érezd a Piececool 3D fém puzzle-k építésének örömét


Kihívást jelentő 3D rejtvények - Piececool metal 3D puzzle felnőtteknek vagy 14 év feletti tinédzsereknek. Az összeszerelés több mint 7 órát vehet igénybe, tapasztalatától és türelmétől függően. A DIY komplex fémkészlet órákra összehozza a családokat, hogy valami igazán egyedit alkossanak, amit kiállíthatnak otthonukban. Hidd el nekünk, ez egy felejthetetlen idő a családban, meg fog lepődni a gyermek gyakorlati tehetségével.
Tökéletes kreatív ajándékok - A késztermékek nagyon szépek és finomak, díszítik irodáját, polcát egy saját készítésű műalkotással. Szép ajándék lesz születésnapra, Valentin-napra, apák napjára, tanárnapra, karácsonyra, hálaadásra, újévre stb.
Oktató és stresszoldó játékok – Engedje el a munkahelyi nyomást, élvezze a családdal és a barátokkal töltött órákat a 3D-s fémpuzzle építése során, valamint a 3D-s fémmodellek építőelemei inspirálják és elősegítik koncentrációs képességét, problémamegoldó készségeit és a térbeli érvelés fejlesztését.
Kiváló és egyedi lakberendezés - A fém kézműves készlet nemcsak funkcionális és érdekes, hanem gyönyörűen megtervezett is! Dekoratív kialakításúak és bájosak, amikor befejezik. Állíts ki egy igazán egyedi fém kézműves darabot az íróasztalokon, polcokon vagy éjjeliszekrényeken.





Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle 3D, Fém, Piececool, Nava Black Pearl, 307 piese" című hirdetést látja. (fent)