Betöltés...

Puzzle 3D Piececool, Corabia Abyssal Ghoste, Fém, 363 pite,

Ár: 21.966 Ft

Ez a hajó a Spanyol Királyi Haditengerészet hajója volt, amely a kalózkodás korában a Karib-térségbe hajózott. Armando Salazar kapitány parancsnoksága alatt a spanyol haditengerészet büszkesége és legrettegettebb kalózvadászhajója volt. Az egyik küldetés során a hajó elveszett az Ördög-háromszög titokzatos vizeiben, de évekig tartó börtönbüntetés után visszatért a hét tengerbe, és bosszúálló szellemekkel felszerelt félelmetes kísértetté alakult.


Szórakoztató felszerelés és oktató: A 3D-s fém rejtvények tinédzserek és felnőttek számára egyaránt alkalmasak. Ezek az építőelemek inspirálják és elősegítik gyermeke képességeit. tervezni és építeni egy struktúrát, mint egy igazi építész vagy mérnök.


Családi idő: Gyűjtsd össze az egész családot, és nyújts szórakozást és szórakozást ennek a DIY fém puzzle modellkészletnek az összeszövésével. Fejlessze a szem-kéz koordinációt és a finom motoros készségeket.


Deoráció otthonra: A fém kézműves készlet nemcsak funkcionális és érdekes, hanem gyönyörűen megtervezett is! Ajándékként alkalmas hálaadásra, születésnapra, karácsony napjára, apák napjára, vissza az iskolába.



Részletes utasítások: 3D fém modelljeink kiváló rozsdamentes acélból készülnek, nem igényelnek ragasztót vagy kötést az összeszerelés során. Ezenkívül az oktatójátékhoz nagyon részletes angol nyelvű utasítások tartoznak.



Műszaki jellemzők:


Súly: 430 g


Termék anyaga: 430acél


Az összeszerelt modell mérete: L23.5 x Szé12.5 x Ma 21 cm



Kihívás szintje: ★★★★★☆☆


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle 3D Piececool, Corabia Abyssal Ghoste, Fém, 363 pite," című hirdetést látja. (fent)