Betöltés...

Puzzle 3D Piececool, Masina Militara Willys MB, Fém, 221 piese,

Ár: 16.462 Ft

Bemutatjuk a legendás Willys MB Jeep Piececool fém modellkészletét, egy ikonikus járművet, amely a robusztusságot, a sokoldalúságot és a kalandvágyat szimbolizálja. Ez az aprólékosan megtervezett készlet életre kelti ezt a történelmi járművet, magával ragadó építési élményt nyújtva rajongóknak és gyűjtőknek egyaránt.

A 221 precíziós megmunkálású alkatrésszel ez a készlet kielégítő kihívást kínál, amely lehetővé teszi, hogy elmerüljön a fémformázás világában. Minden alkatrészt aprólékosan megterveztek, hogy tökéletes illeszkedést biztosítsanak, ami a Willys MB Jeep kiváló másolatát eredményezte. A tartós 430-as acélból készült modell hitelességet és tartósságot sugároz, megragadva az eredeti jármű lényegét.

13,2 cm hosszú, 6,4 cm széles és 6,7 cm magas Piececool Willys MB Jeep bizonyítja mesterségbeli tudását és csodálatát ezen időtlen autó iránt. Az egyes alkatrészek összeszerelése során látni fogja, hogyan állnak össze a bonyolult részletek, az első hűtőrácstól és a fényszóróktól kezdve a robusztus vázig és a jellegzetes kerékkialakításig.

Ha elkészültél, állítsd ki büszkén Piececool Willys MB Jeepedet, és csodáld meg a lenyűgöző részletességet, amelyet megörökítettél. Ennek az ikonikus járműnek az ereje és sokoldalúsága megjelenik a gyűjteményében, felkeltve a figyelmet és beszélgetéseket indítva el az autóipar történetének és kivitelezésének csodálói között.


Rendeld meg a Piececool Willys MB Jeep modellkészletet még ma, és indulj el egy izgalmas utazásra az építés, a kivitelezés és a legendás jármű megbecsülése terén. Fedezze fel a lehetőségeket, engedje át magát a fémformázás iránti szenvedélyének, és hozzon létre egy remekművet, amelyet az elkövetkező években nagy becsben tartanak.

 
Műszaki jellemzők:


Súly: 243 g

Termék anyaga: 430acél

Összeszerelt modell mérete: 13.2l x 6.4w x 6.7h cm

A csomag mérete: 12,5 × 1,6 × 22,5 cm


Kihívás szintje: ★★★★ ☆☆☆



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle 3D Piececool, Masina Militara Willys MB, Fém, 221 piese," című hirdetést látja. (fent)