Betöltés...

3D mechanikus puzzle, Sárkányvár, WT, Fa, 978 darab

Ár: 54.076 Ft









Mi különbözteti meg a kastélyokat más építményektől?



A kastély egyedisége az, hogy az ilyen típusú épületeket általában rendkívül védték. A kastélyokat ügyesen építették; Árkokat ástak körülöttük, a falakat kőből faragták és erősen megerősítették. A háború széles körben elterjedt abban az időszakban, amikor a kastélyok kiemelkedőek voltak. Ezért ez az építési módszer teljes mértékben alkalmazkodott ezekhez az időkhöz.






Mitől olyan különleges ez a modell?


Mérnökeink sok részletet csomagoltak ebbe a modellbe. Észre fogja venni, hogy a kastélytornyok elfordulnak a sárkány alakú motívum mellett, amely a külsőt díszíti. A kastély legalsó szintjét lámpaként használhatja, mert ki van világítva. A fedélzetet egy bizonyos kar megnyomásával és a kapu kinyitásával és bezárásával emelheti és süllyesztheti le. Ezenkívül a vár magjában lévő bolygómechanizmus négy miniatűr tornyot aktivál.



Kastélyunkat polírozott rétegelt lemezből építjük, amely esztétikailag kellemes és teljesen biztonságos a környezetre és az Ön egészségére. Még ragasztóra sem lesz szükséged a Sárkányvár összeszereléséhez.

A termék csomagolásán megtalálja a szükséges alkatrészeket és részletes utasításokat fényképekkel. Még akkor is, ha ez az első alkalom, hogy ilyen kihívásokkal szembesül, az utasítások segítenek néhány óra alatt befejezni a kastélyt.


Élvezheti a családhoz való csatlakozást, ha összeszereli a modellt és kölcsönhatásba lép vele, vagy egy ilyen építőt ad egy szerettének. Az elkészült Sárkánykastély lehet a szoba fókuszpontja, éjszakai fény és belső dekoráció!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D mechanikus puzzle, Sárkányvár, WT, Fa, 978 darab" című hirdetést látja. (fent)