Betöltés...

Puzzle 3D Piececool, Garuda Coronet II, Fém, 550 piese

Ár: 21.627 Ft

Az aranyszárnyú madár aranyozott ezüsttel és gyöngyökkel a Dali Királyságból a Dali Királyság kulturális emléke a Song-dinasztia idején, amely az ősi kínai arany és ezüst tárgyak kincsesbányájának tekinthető. Jelenleg a Yunnan Múzeumban található. Az aranyszárnyú madarat "Jaruluo" néven is ismerik, és a vízi városok istennőjének tekintik, a sas fejével, tollcímerével és lángfarkával kiterjeszti szárnyait.



Szórakoztató felszerelés és oktatás: A 3D-s fém rejtvények tizenévesek és felnőttek számára egyaránt alkalmasak. Ezek az építőelemek inspirálják és elősegítik gyermeke képességeit. tervezni és építeni egy struktúrát, mint egy igazi építész vagy mérnök.

Családi idő: Hozd össze az egész családot, és nyújts szórakozást és szórakozást ennek a DIY fém puzzle modellkészletnek az összeszövésével. Fejlessze a szem-kéz koordinációt és a finom motoros készségeket.

Dekoráció otthonra: A fém kézműves készlet nemcsak funkcionális és érdekes, hanem gyönyörűen megtervezett is! Ajándékként alkalmas hálaadásra, születésnapra, karácsony napjára, apák napjára, vissza az iskolába.

Részletes utasítások: 3D fém modelljeink kiváló rozsdamentes acélból készülnek, nem igényelnek ragasztót vagy kötést az összeszerelés során. Ezenkívül az oktatójátékhoz nagyon részletes angol nyelvű utasítások tartoznak.
 
Műszaki jellemzők:


Súly: 430 g


Termék anyaga: 430acél


Az összeszerelt modell mérete: L11,0 x Szé15,5 x (magasság) 21,5 cm



Kihívás szintje: ★★★★★★ ☆


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle 3D Piececool, Garuda Coronet II, Fém, 550 piese" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: