Betöltés...

3D mechanikus puzzle, Zenedoboz Magic zongora, ROKR, Fa, 223 részes

Ár: 18.592 Ft

A varázszongorát a Hall-of-Fame zongora mintájára tervezték, automatikus játékkal és elegáns billentyűkkel, amelyek önmagukban is játszanak, egy kis rejtélyt adva a klasszikus hangulathoz. A termék vintage megjelenésű és díszítésű, a fő test klasszikus zongorából és varázslatos antik könyvekből áll. A zongora teste alá rakott varázskártyák helyettesítik a zongora eredeti lábait, és támasztékként és rögzítésként működnek. A fedél átlátszó akrilból készül, és bonyolult mintákkal díszített, amelyek a kristály tisztaságát sugallják.

A zongora külsejét számos gyönyörű, díszes és elegáns viktoriánus minta és dombormű borítja. Belül a test heterokromatikus fogaskerékből épül fel, hat szirombarna szüreti virágokkal - a virágok lassan forognak az aktiváló gomb hangjával, így csodálatos és elegáns eszköz. A precíziós mechanika ügyesen el van rejtve a karosszéria belsejében, amelyet egy fogaskerék-szerelvény hajt, amely néhány billentyűt önmagában emel és süllyed, egy kis eleganciát adva az egész zenedoboznak.

Részletes utasítások
A használati útmutató világos, könnyen érthető képeket és szöveget tartalmaz. Távolítsa el a fadarabokat a rétegelt lemezről a megfelelő számozás szerint, és szerelje össze őket a képek követésével.

Finomság és motoros testmozgás
Ez a rejtvény lehetővé teszi a logikus gondolkodás és a finom motoros készségek gyakorlását, és a végeredmény olyan, amelyre büszke lehet családja és barátai előtt.

Nagyszerű ajándék
Különleges ajándék valakinek vagy különleges dekoráció bárkinek. Emlékezetes ajándék lesz, amelyet örökké ápolni fognak.


 
Műszaki adatok:
Zeneszámok száma: 223

Összeszerelt méret: 125 * 170 * 140mm

Kiknek ajánlott: 14+


Szerelési idő: 4,5 óra


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D mechanikus puzzle, Zenedoboz Magic zongora, ROKR, Fa, 223 részes" című hirdetést látja. (fent)