Betöltés...

Puzzle 3D Gradina Yihong, Piececool, fém, 293 piese

Ár: 21.118 Ft

Készülj fel arra, hogy visszalépj az időben, és merülj el a Tang-dinasztia fényűzésében és fenségében a Piececool csodálatos Yihong Garden 3D fém puzzle-jével! Ez a csodálatos épület, amely a Datang utcában található, az érzékek ünnepe, csodálatos színválasztékot és bonyolult részleteket kínál, amelyek biztosan elbűvölik.


A Yihong Garden számos tehetséges és csodálatos nőnek adott otthont, akik világszerte híresek kecsességükről és sokoldalúságukról. A selyem és a bambusz hangjával a turisták özönlöttek ebbe a fényűző épületbe, hogy megtapasztalják a falain belül zajló elragadó ének- és táncelőadásokat.


Most a Piececool aprólékosan kidolgozott, 293 elemből álló fém modellkészletével te is megtapasztalhatod a Yihong udvar csodáját! Az előre festett és a részletekre hihetetlen figyelmet fordítva tervezett készlet tökéletes módja annak, hogy elmerülj a Tang-dinasztia virágzó jelenetében. A készletben található illusztrált lépésenkénti utasítások és egyszerű eszközök segítségével könnyedén felépítheti ezt a csodálatos épületet, és bemutathatja saját otthonában.


Akár a történelem rajongója, akár az építészet rajongója, vagy egyszerűen csak egy jó kihívásra vágysz, a Piececool Yihong Garden 3D fém puzzle tökéletes kiegészítője gyűjteményednek. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtapasztalja ennek a figyelemre méltó épületnek a varázsát!


 
Műszaki adatok:


Súly: 404 g

Termék anyaga: Sárgaréz

Pályák száma: 293

Az összeszerelt modell mérete: 146 x 90 x 110 mm

Csomag mérete: 225 x 30 x 125 mm

Kihívás szintje: ★★★★ ☆☆☆


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle 3D Gradina Yihong, Piececool, fém, 293 piese" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: