Betöltés...

3D Puzzle Mechanic, Mad Buggy, WT, Fa, 322 részes

Ár: 19.011 Ft

A híres "Mad Max" film fő közlekedési eszköze a Buggy volt.


Ezeket a járműveket dzsipekből alakították át a felfüggesztés megerősítésével, az idegen alkatrészek csökkentésével és a jármű biztonságának növelésével. Ez a fából készült 3D modell lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a valódi versenyzés izgalmát speciális autókban.



Előregyártott modellünk mechanikus motorjához kézi működtető tartozik.


A motort egy rugó indítja, amely lehetővé teszi, hogy a fa modell sík felületen akár 8 méterre is mozogjon. A Mad Buggy továbbfejlesztett felfüggesztéssel rendelkezik, ami segít a 3D modellnek leküzdeni az akadályokat.

Egy egyedi fa 3D modell, amely több mint 300 alkatrészt tartalmaz, és órákig tartó érdekes szórakozást kínál! Mind a versenyzők, mind a nézők extra adrenalint, izgalmat és energiát kapnak a "Mad Buggy" -tól. Az előregyártott 3D modell nagyszerű ajándék a puzzle rajongóknak.




A készlet teljes utasításokat tartalmaz a fa modell összeszereléséhez, és minden alkatrész tartós rétegelt lemezből készül. Az építő érdekes összeszerelési folyamatának befejezése több órát vesz igénybe.

Speciális modellünket úgy terveztük, hogy láthassa, hogyan működik a motor.


Azok számára, akik szeretnek rejtvényeket és különféle rejtvényépítőket gyűjteni, ott van a Mad Buggy. A felépítés után a modell megjeleníthető az asztalon, vagy hozzáadható egy gyűjteményhez.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D Puzzle Mechanic, Mad Buggy, WT, Fa, 322 részes" című hirdetést látja. (fent)