Betöltés...

Puzzle Mecanic 3D din metal, Time for Machine, Ferro Masina de sport

Ár: 12.586 Ft

A Hot sorozat új modellje inerciális mechanizmussal és gumi kerekekkel. A modell jól néz ki, és szerkezeti mélységgel rendelkezik a tervezésben, és a valódi autókhoz hasonlóan funkcionális tervezési elemeket hordoz. A modell motorháztetője kinyitható, akárcsak a hetvenes évek versenyautóinak motorháztetője.

Ez a tágas motorháztető az egész autó méretének több mint felét lefedi. A Ferro sportkocsiban a motorháztető lehetővé teszi a kis behelyezési mechanizmushoz való hozzáférést. Ez a szempont megkönnyíti a modell összeszerelését.

Általában a modellek összeszerelésekor először összeállítja a belső keretet, majd elhelyezi a külső testet. A modellnek három pozíciója van az első tengelyen.


Ez az első alkalom, hogy gumikerekeket használunk a Hot sorozatban. Az ilyen típusú kerekek megkönnyítik a modell felgyorsítását és jobb tapadást. Az is kellemes, ha egyszerűen megfordítja ezeket a kerekeket a kezében, és érezheti a kis mechanikus fenevad ellenállását és gyorsulását a motorháztető alatt.


Pályák száma: 69
Modell méretei: 107х40х28 mm
Csomag méretei: 170 х 170 х 7 mm
Tartalma: 2 lemez alkatrészekkel, 4 további fogaskerék, gumi alkatrészek, csapágy, fogó, reszelő, polírozó szövet és utasítások
Súly: 170 g
Anyag: rozsdamentes acél


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle Mecanic 3D din metal, Time for Machine, Ferro Masina de sport" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: