Betöltés...

Puzzle Mecanic 3D din metal, Time For Machine, Mighty Dornier

Ár: 45.857 Ft


Emlékszel, mit gondoltál, amikor gyerek voltál, energikus és álmatlan? Amikor a szüleid azt mondták, hogy feküdj le, mert itt az ideje?
- Az óriások gonoszak? "Milyen lenne Halk, ha GÉP lenne?" "A fémlények IMORALIZÁLTAK"?
Itt az ideje, hogy megtudja a választ! Engedje meg, hogy bemutassuk hősünket. Ismerd meg a hatalmas Dornier-t!

A Dornier Flugzeugwerke egy 1914-ben alapított német repülőgépgyár volt. Hosszú élettartama alatt a vállalat számos modellt gyártott mind a polgári, mind a katonai piacok számára. A Mighty Dornier egy erőteljes, de barátságos óriás, amelyet polgári repülésekre terveztek, és amely mind a vizet, mind a levegőt elsajátította. Álmodtál már arról, hogy kapitány leszel? A repülőgép számos jellemzője visszhangozza az idő hajózási elrendezését. Üdvözöljük a pilótafülkében, amely nagyon hasonlít egy hajóhídra. A luxus szobákban, fedélzeteken és nedves bárokban akár 169 utas befogadására alkalmas Mighty Dornier repülőcsónak a huszadik század első felében rekord maradt.

A Time for Machine fényes, mechanikus fémje, a Dornier Do X minden otthoni vagy irodai vendég szívét megérinti. Ez a modell könnyebben összeállítható, mint a Mennyei Hercules, és az egész szerkezet más szintű funkcionalitást mutat.

Őrizze meg ennek a vasúrnak a luxusát és vintage eleganciáját! Érezd, ahogy a fém műanyagként puhává válik a kezedben, érezd, hogyan változik az alakja és mérete, amikor óvatosan eltávolítod a fémlemez egy részét, hogy kialakítsd saját remekművedet!

A hatalmas Dornier elsajátította mind a négy természeti elemet: a vizet, a levegőt, erős testének fémét és hatalmas szívének tüzét. És lehetőséget kínálunk Önnek, hogy maga is ennek az óriásnak a mesterévé váljon. Rakd össze őket, és élvezd a hat motor energiáját, miközben a Hatalmas Dornier nemes mozdulataival az ég felé céloz!

A stand a tizenkilencedik század végének és a huszadik század elejének tipikus szecessziós stílusában készült. Például az Eiffel-torony ebben a stílusban készült. Egy okosan megtervezett mechanizmus átirányítja az energiát a síkra, és mind a 12 légcsavart forgatja a szárnyán. Az eredeti repülőgépnek 12 motorja volt, 6 forgatta az első rotort és 6 a hátsót. A repülőgépnek külön motorvezérlő helyisége volt, amelyet egy mérnök üzemeltetett. A pilótákkal hajószerű hangcsőrendszeren keresztül kommunikált.

A repülőgép szárnyán egy kormánykerék szimbólumot is talál. Ez a kormánykerék egy praktikus kar mellett található, amely ugyanúgy vezérli a csűrő mozgását, mint a valódi síkon. A padon lévő be-/kikapcsoló pedál hasonló a repülőgép pilótafülke-pedáljához. Van egy gyorsító kar is, amely alatt csökkentheti a forgási sebességet. A Dornier az egyik legjobb példa a Time for Machine 2022 kollekcióból.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle Mecanic 3D din metal, Time For Machine, Mighty Dornier" című hirdetést látja. (fent)