Betöltés...

Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Ink Rhyme Könyvesbolt, Cutebee, 209 piese

Ár: 24.423 Ft

?EGYEDI TERVEZÉSI KONCEPCIÓ:

Ez egy olyan tér, ahol az inspiráció és a művészet összeolvad. Az ősi könyvek bölcsessége, a kalligráfia és a festészet varázsa, valamint a természetes kert integrálódik, hogy békés és dinamikus légkört teremtsen. Itt az írástudók elmerülhetnek a szavak és festmények világában, érezhetik az inspiráció hullámát és a belső békét.


 
?Szórakoztató DIY élmény:

A barkácskönyv gerincét össze kell szerelni, nem készterméket. Még akkor is, ha kezdő vagy, a színes kézikönyv lépésről lépésre végigvezeti Önt a miniatűr készlet elkészítésében. Ez a készlet 14 év feletti emberek számára alkalmas. Ezért ez egy nagyszerű módja annak, hogy kommunikáljon tinédzserekkel és felnőttekkel, és inspirálhatja Önt arra is, hogy úgy tervezzen és építsen, mint egy igazi mérnök.


 
?TÖKÉLETES AJÁNDÉK:

Senki sem utasítana el egy ilyen kreatív és csodálatos ajándékot! Kifinomultabb, mint egy hagyományos kézműves termék. A barkácsolás élménye mellett díszként is használható. Vásárolja meg ajándékként családjának, barátainak vagy párjainak, hogy növelje az intimitást köztetek.


 
?Tippek:

A DIY könyv gerincét szállítás előtt 100% -ban gondosan ellenőrizték, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a tartozékok teljesek és nem hiányoznak. Ha bármilyen kérdése van az összeszerelés során, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen problémát a lehető leghamarabb megoldunk. Megjegyzés: A folyékony szilikon ragasztót és két elemet (AA típus) magának kell elkészítenie a nemzetközi szállítási korlátozások miatt.


 
Tervezési koncepció



 
Az elegancia mindenhol tükröződik.



 
Csendes és elegáns könyvesbolt elegáns bútorokkal, irodalmi kincsekkel, virágokkal és növényekkel, antik polcokkal és dekorációs tárgyakkal. A külvilág nyüzsgésétől elkülönítve élvezze a tanulmányi életet, amely mind intellektuális, mind esztétikailag kellemes.


 
Tervezési részletek



 
* A bambusz rugalmasságot és alázatot jelentett az ókortól napjainkig. Tehát a bambusz elemek ismételt használata a nemesség és az elegancia légkörének megteremtésére irányul;


 
* Az első emeleten található a kalligráfia területe. A klasszikus polcok tele vannak könyvekkel és régiségekkel; befejezetlen kalligráfiai munkákat helyeznek az asztalra; és néhány őszibarackvirág szóródik az asztalra, így az emberek nyugodtan és kényelmesen érzik magukat;


 
* A második emeleten található a festőterület. A festő nőt fest; az asztal tele van ecsetekkel, festékekkel és ecsettartókkal a festéshez;


 
* A harmadik emeleten található a könyvgyűjtemény. Mindenféle antik festmény és kalligráfia díszíti, ami jól illeszkedik a témához.


 
Műszaki adatok:


·        Név: Ink Rhyme Library

·        Méretarány: 1:24

·        Ajánlott életkor: 14 év felett

·        Szerelési idő: 2-3 nap

·        Összeszerelt termék mérete: 23×18×11cm

·        Súly: 0,751 kg

·        Részletes színes utasítások angolul.

·        Új frissítés, a termék porvédővel rendelkezik, és nem kell külön megvásárolni。


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Ink Rhyme Könyvesbolt, Cutebee, 209 piese" című hirdetést látja. (fent)