Betöltés...

Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Mágikus gyógyszerész, Cutebee, 282 piese

Ár: 23.089 Ft

- EGYEDI TERVEZÉSI KONCEPCIÓ - Rejtélyes és varázslatos design, lehetővé teszi, hogy elmerüljön a fantázia varázslatos világában. Az erdő mélyén található varázslatos házban a mágikus gyógyszerész mágikus könyveket olvas, és megpróbál gyógyszert készíteni annak érdekében, hogy a mágia révén titokzatos erőt szerezzen, hogy megváltoztassa a világot, kinyissa az ajtót a varázslatos világba, és uralkodjon rajtunk. Lépésről lépésre egy fantasztikus kaland útján. A tégely, a bájitalos üveg, a fekete macska, a varázskönyv, a finom és rejtélyes seprű mind elemei ennek a titokzatos légkörnek.

- Egyedülálló barkácsolás élmény – Termékünket Önnek kell összeállítania, nem késztermék. Még akkor is, ha Ön kezdő, a használati útmutató lépésről lépésre végigvezeti Önt a miniatűr mező kitöltéséhez. Ez a babaház készlet 14 év feletti emberek számára alkalmas. Ezért ez egy nagyszerű módja a tizenévesek és a felnőttek kommunikációjának, és inspirálhat arra is, hogy úgy tervezzen és építsen, mint egy igazi mérnök.
- Kiváló dekorációk – Termékünk több, mint egy DIY könyv gerincprojekt. Ez is egy gyűjtemény és gyönyörű dekoráció. A miniatűr világ gazdag jeleneteket és érdekes ötleteket tartalmaz. Ha megnézi a könyvespolc nyüzsgő sarkát, napos hangulatot adhat.
- Tökéletes ajándék - Senki sem utasítana vissza egy ilyen kreatív és csodálatos ajándékot. Kifinomultabb, mint a hagyományos kézművesség. A barkácsolás élménye mellett díszként is használható. ajándékként családnak vagy barátoknak, pároknak. Ez egy igazi gyűjtői művészet.
- Fontos tippek - A termékeket szállítás előtt 100% -ban gondosan ellenőrizték, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a tartozékok teljesek és nem hiányoznak. Ha bármilyen kérdése van az összeszerelés során, forduljon hozzánk bizalommal, a lehető leghamarabb megoldjuk.

*Megjegyzés - A ragasztót és két elemet (AAA típus) Önnek kell előkészítenie, mivel légi szállításuk tilos.


Műszaki adatok:

— Név: Magic Gyógyszerész
— Ajánlott életkor: 14 év felett
— 1:24 méretarány
— Szerelési idő: 2-3 nap
— Összeszerelt termék mérete: 18 × 11 × 23 cm
— Tömeg: 1,1 kg
— Részletes színes használati utasítás.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Mágikus gyógyszerész, Cutebee, 282 piese" című hirdetést látja. (fent)