Betöltés...

Puzzle 3D, Casuta DIY, Rainbow Candy House, RoLife, 179 pite

Ár: 18.158 Ft

Gyerekként sokan álmodoztunk arról, hogy elhozzuk a világ összes édességét, hogy létrehozzunk egy mesés, hatalmas cukorkaházat, gyönyörű ragyogással... Most ez a csodálatos álom valóra válik egy miniatűr barkácsház formájában! Ez a Rolife Rainbow Candy House miniatűr babaház készlet sárga-zöldet használ fő színként és világos piros-kéket másodlagos színként, ami összességében színes szivárványos megjelenést kölcsönöz. Képzeld el, amikor a kulcs kinyitja az édességház ajtaját, a színes és kristálytiszta cukorkák varázsgolyókként robbannak fel, szépséget és örömöt hozva! Jó szórakozást a cukorkaház saját kezűleg történő építéséhez. A meglepetés a következő cukorkában rejlik!

Aranyos mesebeli hangulat
Aranyos mesebeli hangulat: Ez a miniatűr cukorkaház sok cukorka elemet tartalmaz, és különféle színeket használ, meleg és nyugtató. Tökéletes ajándék gyerekeknek és felnőtteknek születésnapokra és ünnepekre.

Egyszerű összeszerelés (nincs szükség festésre)
A miniatűr fából készült babaház festett, és nem igényel további festést. Az összeszerelési folyamat egyszerű, kezdőknek alkalmas.
Átgondolt kialakítás: Ez az édességház nagyított, átlátszó ablakkal, nyitható ajtóval és kivágott munkalappal rendelkezik a könnyű megtekintés érdekében.

LED lámpa
Ez a DIY babaház tetején LED-es lámpa is található, amely a kapcsoló egyszerű érintésével fokozza a hangulatot éjszaka vagy sötétben.

Előírások:
Csomag mérete: 210 * 65 * 266.5mm
Összeszerelt ház mérete: 220 * 140 * 168mm
Zeneszámok száma: 179
Fő anyagok: fa, papír, műanyag
A csomag tartalma: fa alkatrészek, angol nyelvű utasítások, meleg fényű húrok, segédeszközök (csavarhúzó és kis alkatrészek)
Súly: 660 g
Ajánlott életkor: 14+
Becsült szerelési idő: kb. 9 óra

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Puzzle 3D, Casuta DIY, Rainbow Candy House, RoLife, 179 pite" című hirdetést látja. (fent)