Betöltés...

3D puzzle DIY könyv Gerinc A nap városa, RoLife, 246 darab

Ár: 19.137 Ft

Miniatűr ház - Rolife A Nap városa 3D egy olyan ház modelljét kívánja létrehozni, amelyet különös figyelmet fordítanak a részletekre.

Kiváló minőségű anyag és bonyolult kialakítás - Ez egy tökéletesen megtervezett barkácskészlet, amelynek befejezéséhez kézi munkára van szükség, nincs szükség ragasztóra.

Ideális ajándék - Ez ideális ajándék minden alkalomra.

*Ügyeljen arra, hogy az alkatrészeket gondosan csatlakoztassa, hogy azok jól működjenek. Ne tegye a dobozt nedves helyre.


 
MÁRKA ÉS EREDETI TERMÉK


A Rolife ragaszkodik a kutatás és fejlesztés eredeti koncepciójához, és a Play-Brand DIY modellekre összpontosít. A Rolife ragaszkodik ahhoz, hogy a kínai dizájnnal beszéljen a világtrendekről, független szellemiséget követve fejezze ki a fiatalok életszemléletét és újrateremtse a keleti művészet új modelljeit.

Rolife 3D Puzzle A Nap városa melegséget és arany napsütést gyűjtött lakói számára. A kis fehér macska szeret ülni egy széken egy könyvesboltban, hogy élvezze a kényelmes délutánt. A növények nőnek, a virágok énekelnek, és a nap süt. Kérem, foglaljon helyet, mester.

Kézműves művészet: 100% -ban kiváló minőségű rétegelt lemez, tökéletes színegyeztetés, gyönyörű darab, többszintes épületek


 
Termékismertető:


Csomag méretei: 310 * 46 * 230mm

Összeszerelt méret: 185 * 100 * 242mm

Elemek: rétegelt lemez, LED lámpa, kiegészítő szerszámok

Átlagos szerelési idő: 6-7 óra

Cikk súlya: 810 g

Fa részek: 246 db

A gyártó által ajánlott életkor: 14 év és idősebb


Gyártó: Rolife


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D puzzle DIY könyv Gerinc A nap városa, RoLife, 246 darab" című hirdetést látja. (fent)