Betöltés...

Háromszintes, kozmetikai tároló, prémium minőségű rekeszes sminkes bőrönd, zárható

Ár: 14.990 Ft

Háromszintes, kozmetikai tároló, prémium minőségű rekeszes sminkes bőrönd, zárható 



Ez a nagyméretű kozmetikai láda a kényelemről szól, ideális választás azoknak a hölgyeknek, akik értékelik a professzionalizmust, az esztétikát és a masszív kivitelezést. A praktikus láda sokoldalúan használható, nemcsak kozmetikumokat, hanem kiegészítőket, ékszereket, fodrászati kellékeket és egyéb kozmetikai termékeket is tárolhat benne.


Méretének köszönhetően ideális a kozmetikumok rendszerezéséhez. Ebben a kétrészes ládában mindig minden a helyén lesz. Nem csak kozmetikumok tárolására és szállítására alkalmas, egy manikűrös LED/UV lámpa és egy csiszológép is elfér benne. A tároló kényelmes fogantyúval szerelt, polcok vannak kialakítva benne a könnyű rendszerezéshez, az egyik tálca pedig lakkszervezővel ellátott. A sminkes bőrönd mindkét oldalán kulccsal zárható. Emellett a táska alja levehető, így csak egy kis bőröndöt is vihet magával.


A 3D-s összecsukható ládának köszönhetően minden kozmetikuma 1 helyen lesz! Ráadásul a táska megvédi a kozmetikumokat a sérüléstől, összetöréstől vagy szennyeződéstől. Különösen alkalmas utazáshoz, ahol a kozmetikumok rázkódásnak,
ütéseknek lehetnek kitéve.


Tulajdonságok: 




Anyag: műanyag és fém
Szín: fekete és ezüst
Háromszintes, kétrészes konstrukció
Zárható kialakítás
Prémium minőség
Masszív és esztétikus
Méretek: 42,5×35×24,5 cm
Súly: 3,05 kg


A csomag tartalma:



1 db kozmetikai tároló
2 db kulcs




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Háromszintes, kozmetikai tároló, prémium minőségű rekeszes sminkes bőrönd, zárható" című hirdetést látja. (fent)