Betöltés...

Fatábla 2 az 1-ben Abacus krétatoll 15252

Ár: 13.420 Ft

Fatábla 2 az 1-ben Abacus krétatoll
 
A fatábla egy egyedi és sokoldalú oktatójáték. Megfordítható, így a gyerekek dupla adag szórakozást és tanulást biztosítanak. Az egyik oldalon van egy abakusz és a teljes ábécé, amely lehetővé teszi, hogy megtanuljon számolni és betűket írni. Krétával is lehet rá írni, ami fejleszti a gyerekek kreativitását.
Tollal viszont lehet rá írni, amivel rajzolni is lehet. Abakusszal és órával is rendelkezik, amelyeknek köszönhetően gyermekei gyakorolhatják a matematikai készségeket és megtanulhatják az időt. A táblán lévő radír lehetővé teszi az ismételt használatot, ezzel ösztönzi a gyerekeket a tanulásra.
 
Ez azonban még nem minden! Kiegészítő funkciója is van - lábon állhat. A mellékelt csavarok lehetővé teszik a rögzítést. Kétféleképpen rögzíthetők. A magasabb konfiguráció 66,5 cm x 39 cm, az alsó konfiguráció pedig 54 cm x 39 cm méretű. Ennek köszönhetően a gyermek ülve és állva is használhatja a deszkát, ami pozitívan hat a testtartásra.
 
A készlet tartalmaz egy praktikus polcot is, ahol az összes tartozékot tárolhatod, ami megkönnyíti a rendtartást játék közben.
 
A tábla méretei: 36 cm x 43 cm x 1 cm, a polcok: 31 cm x 36 cm x 2 cm. Ideális oktatójáték, amely fejleszti a kisgyermekek kézi készségeit, kreativitását és kognitív készségeit. Interaktív játékra ösztönöz, fejleszti a képzelőerőt és tudást, sok örömet és elégedettséget ad a tanulásból.
 
A készlet összetevői:
- kétoldalas tábla
- asztallábak
- csavarok a lábak rögzítéséhez
- polc
- kréták
- marker
- szivacs
 
A tábla méretei:
36 cm x 43 cm x 1 cm
 
Polc méretei:
31 cm x 36 cm x 2 cm
 
A csomag mérete:
37 cm x 45 cm x 5 cm
 
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült .

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fatábla 2 az 1-ben Abacus krétatoll 15252" című hirdetést látja. (fent)