Betöltés...

Kinderkraft Cutie háromkerekű Futóbicikli #sárga-szürke

Ár: 14.990 Ft

JÁTÉK A SZÓRAKOZÁSHOZ ÉS A TANULÁSHOZ
A baba első egyensúlyozó kerékpárja. A felhajtós játék szerkezetének köszönhetően a gyermek játék közben fejleszti az egyensúlyérzékét.
A cicás lenyomat biztosan örömet okoz majd gyermekének, és a könnyű szerkezetnek köszönhetően a gyermek szó szerint bárhová magával viheti a kerékpárt!

ÁLLÍTHATÓ NYEREG
A nyereg magassága egy imbuszkulccsal állítható (tartomány: 26-28 cm). Ennek köszönhetően a felnyergelhető játék együtt nő a gyermekkel.

GOLYÓSCSAPÁGYAS HÁTSÓ KERÉK
A hátsó kerék csapágyazásának köszönhetően a felhajtós játékszerkezet még tartósabb, az utazás pedig egyenletesebb és élvezetesebb.

GUMI, CSÚSZÁSMENTES FOGANTYÚK
A gumi fogantyúk a legkisebb gyermekek számára készültek. Anyaguk nem tartalmaz semmilyen káros anyagot. Nekik köszönhetően a gyermek biztonságosan tartja a kormányt, és a játék mindig biztonságos.

KORMÁNYSZÖG ZÁR
A biztonsági előírásoknak megfelelően a kormánynak korlátozott mozgástartománya van. Így nem kell attól tartania, hogy gyermeke elesik, miközben megtanul kanyarodni.

VONZÓ DESIGN
A modern design és a színek játékra ösztönöznek, az eredeti cicaminta pedig minden gyermeket elragadóan fog hatni.

ERŐS KERET
Az acélváz teszi a szerkezetet tartóssá és ellenállóvá a sérülésekkel szemben. Ennek köszönhetően a CUTIE sok kaland során elkíséri Önt!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kinderkraft Cutie háromkerekű Futóbicikli #sárga-szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: