Betöltés...

Építőipari játék Turtles - Fat Brain Toys

Ár: 13.083 Ft

Építettél már rombikuboktaédert? Ez egy innovatív kialakítású játék. A poliéder geometria számtalan lehetőséget kínál alakzatok létrehozására és kombinációk elérésére. A gyerekek gyorsan kísérleteznek képességeikkel azáltal, hogy először egyszerű polyhedrát építenek, majd összetett poliéderek létrehozásával haladnak előre.
A készlet 24 elemet és lépésről lépésre diagramokat tartalmaz összetett struktúrák létrehozásához.
Két teknős több mint 100 módon kapcsolódhat egymáshoz! - 50 modell 7 típusú IRI rejtvényben kihívást jelent az elme számára, hogy fordulatokat, csúszdákat és fordulatokat gondolkodjon, hogy háromdimenziósan építsen.
A rejtvények progresszívek a kezdőtől a szakértőig.
- Több mint 80 szimmetrikus szerkezet: Két teknős több mint 100 különböző módon kapcsolódhat össze, hogy számtalan típusú kialakítást érjen el.
- Alapvető matematikai fogalmak: a teknősök fordulhatnak, csúszhatnak vagy csavarodhatnak, úgynevezett "geometriai transzformációkat" kapva.
Anyaga: műanyag;
Csomag méretei: 18 x 18 x 18 cm;
Alkatrész méretei: 6,5 x 3,5 x 4,5 cm;
Elnyert díjak: 2013 Major Fun Award Puzzles 2013 Major Fun Award Thinking Games 2010 Parents' Choice Award -Ajánlott! 2010 Creative Child Preferred Choice Award!
Ajánlott életkor: 6 - 7 év.
- Ez a rész új, és a gyártó által biztosított eredeti csomagolásban kerül értékesítésre. A rendelkezésre álló képek tájékoztató jellegűek és informatívak. A termékképek színárnyalata, tónusa és intenzitása attól függően változhat, hogy melyik képernyőről tekintik meg az online áruházat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Fából készült
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Építőipari játék Turtles - Fat Brain Toys" című hirdetést látja. (fent)