Betöltés...

Mattel Barbie 65. évfordulós karrier játékszett - Űrhajós

Ár: 15.450 Ft

Ünnepeld a Barbie baba 65. évfordulóját a rajongók által kedvelt karriereket kiemelő divatbabák kollekciójával, mint például ez az űrhajós szett. A Barbie baba ikonikus rózsaszín részletekkel ellátott űrruhát visel, és 10 tematikus kiegészítővel érkezik, köztük egy nézetváltoztató sisakkal és egy guruló űrjáróval! A gyerekek szerepjátékot játszhatnak és nagyot álmodhatnak - a gyűjtők mindet akarják majd! Minden baba külön-külön kapható, a rendelkezésre állás függvényében. A babák nem állnak önmagukban.

A gyerekek felfedezhetik a munka világát a Barbie 65th Anniversary Careers babával és kiegészítő szettekkel, amelyek a rajongók által legkedveltebb szerepeinek állítanak emléket!Minden játékkészlet, mint például az űrhajós, egy divatbabát tartalmaz a munkájukhoz tematikus kiegészítővel -- némelyik interaktív funkcióval!A fiatal képzelet szárnyal a roverrel, és egy egyszerű lökéssel beindíthatod a kutatást, vagy megfordíthatod a sisak arcát, hogy elkapd a csillagokat!A további kiegészítők a szerepjátékos mókához olyan darabokkal járulnak hozzá, mint a laptop, az űrbéli harapnivaló és a zászló -- Barbie itt volt!A barna hajú űrhajós baba levehető űrruhája menő részletekkel, űrkesztyűvel és nagy holdcsizmával rendelkezik -- tökéletes szerepjáték egy űrsétához!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mattel Barbie 65. évfordulós karrier játékszett - Űrhajós" című hirdetést látja. (fent)