Betöltés...

Mattel Barbie, a film: Barbie baba rózsaszín nadrágkosztümben

Ár: 21.620 Ft

Az élőszereplős Barbie film karakterei most Barbie babák formájában lopják be magukat a rajongók és a gyűjtők szívébe. A Ryan Gosling, Margot Robbie és más színészek által játszott szereplők ihlette babák a filmben látotthoz hasonló megjelenéssel varázsolják el úgy a gyerekeket, mint a felnőtteket.A filmben Margit Robbie által alakított Barbie baba tetőtől talpig rózsaszínbe öltözött. Pink nadrágkosztümjét, csinos fejkendőjét és hatalmas napszemüvegét a fehér cipői teszik tökéletessé, kinézete visszaidézi a filmben látható ikonikus jelenetet.

A baba nem áll meg magától, azonban egy állvány is rejlik a dobozban, így az ikonikus baba egyszerűen kiállítható a polcra.

Barbie készen áll, hogy a filmvászon után a gyerekszobákat is meghódítsa, és lehetőséget teremtsen a lurkóknak, hogy újrajátsszák a film legnépszerűbb jeleneteit, amely során fejlődhet kommunikációs készségük, képzeletük és fantáziájuk. A kollekció babáinak már a csomagolása is a polcokra termett, dekoratív megjelenésükkel kiváló ajándékok lehetnek a rajongóknak és a gyűjtőknek egyaránt.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mattel Barbie, a film: Barbie baba rózsaszín nadrágkosztümben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: