Betöltés...

83 részes művész rajz és festőkészlet praktikus fiókos fa tárolóban, felnyitható állvánnyal

Ár: 13.190 Ft

83 részes művész rajz és festőkészlet praktikus fiókos fa tárolóban, felnyitható állvánnyal 



A festéshez való művészeti készlet 83 elemet tartalmaz hatalmas választékkal, amellyel rendkívül kreatív, fantáziadús és eredeti műalkotásokat hozhat létre. A fa bőröndben tárolható festőkészlet számos eszközt tartalmaz, többek között: festékeket, zsírkrétákat, ceruzákat, festőállványt és sok más kiegészítőt. Az elemek ilyen hatalmas választékával kreatív műalkotásokat hozhat létre, kifejezheti vizuális fantáziáját.


A praktikus, fából készült bőrönd zárható és fogantyúval van ellátva. Ezáltal a bőrönd tartalmának szállítása kényelmes és nagyon egyszerű, továbbá minden eszköznek megvan a saját kialakított helye. A bőrönd egy kihajtható festőállványt is tartalmaz, mely szintén fából készült, így a készlet tartalmazza mindazt, amire szüksége van ahhoz, hogy azonnal elkezdhesse a festést. Nem kell semmit sem vásárolnia pluszban - a festékek, ecsetek, zsírkréták és ceruzák mind kéznél vannak.


A szett minden egyes darabja speciális rekeszekben lett elhelyezve, amelyek lehetővé teszik a tartozékok gyors és könnyű elérését, miközben védve és rendben tartják azokat.


A készlet egyaránt alkalmas az idősebb és a fiatalabb korosztály számára. Ajánljuk otthoni egyéni használatra, valamint rajzkurzusokat nyújtó magániskolák felszereléseként is.


Ez a készlet minden kreatív felhasználónak tetszeni fog, és lehetővé teszi a hosszú idejű, rendszeres használatot. A festőkészlet számos alkalomra tökéletes ajándék lehet, és biztosan örömet szerez!


Tulajdonságok: 




Festőkészlet és festőállvány egyben
Széles eszköztár
Zárható tok hordozófogantyúval
Speciális tárolórekeszek
Anyag: fa és fém
Méretek: 35×26,5×11 cm
Súly: 2,381 kg


A csomag tartalma:



1 db fa bőrönd festőállvánnyal
1 db 30 lapos vázlatfüzet
10 db ecset
12 db különböző puhaságú ceruza (2-2 db H, HB, B, 2B, 4B, 6B)
1 db ceruza radír
1 db hegyező
8 db akrilfesték
1 db műanyag paletta
12 db akvarellfesték
28 db színes ceruza
8 db olajpasztell




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "83 részes művész rajz és festőkészlet praktikus fiókos fa tárolóban, felnyitható állvánnyal" című hirdetést látja. (fent)