Betöltés...

Eagle Bird távirányítós RC Plane 2,4G 41cm x 28cm x 5cm 17316

Ár: 13.980 Ft

Eagle Bird távirányítós RC Plane 2,4G 41cm x 28cm x 5cm
A repülések lenyűgöző világa távirányítós sasunkkal! Sas formájú repülőnk nem csak játék, igazi mérnöki mestermű, amely felejthetetlen élményeket nyújt a fiatalabb és idősebb repülés szerelmeseinek egyaránt.
Könnyű, de strapabíró hungarocellből készült, lenyűgöző mozgásszabadságot biztosít a levegőben, emlékeztetve a fenséges madarak természetes repülésére. A precízen megtervezett aerodinamikai rendszernek köszönhetően sasunk kecsesen és könnyeden szárnyal, csodálatot keltve mindenkiben, akinek lehetősége van megfigyelni.
A Remote Controlled Eagle repülési ideje az akkumulátor teljes feltöltése után körülbelül 10-15 perc, így bőven van időd felfedezni a környéket és élvezni a varázslatos pillanatokat a levegőben.
A sast egy fejlett 2,4G-s távirányítóval irányítják, amely stabil kapcsolatot és precíz vezérlést biztosít minden mozdulatnál. Ennek köszönhetően gördülékeny manővereket, kanyarokat hajthat végre és repülhet, ahol csak akar, igazi pilótaként érezve magát.
A készlet speciális indítókerekeket is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a sas könnyű és problémamentes kilövését, még nagyobb élményt biztosítva ezzel az egyedülálló játékkal.
 A távirányítós sas társad lesz egy lenyűgöző égbolton keresztül! Tökéletes ajándék a repülés és a természet szerelmeseinek. 
A gépet egy 150mAH-s akkumulátor hajtja, amely a készlet részét képezi. Az akkumulátorhoz töltő is tartozik.
A távirányító 2x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz. 
Repülőgép méretei: 
41 cm x 28 cm x 5 cm
A csomag mérete: 
33,5 cm x 33,5 cm x 8 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak . 14 év feletti gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Eagle Bird távirányítós RC Plane 2,4G 41cm x 28cm x 5cm 17316" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: