Betöltés...

Philos Backgammon úti szett

Ár: 18.990 Ft

Philos Backgammon úti szett leírása
A Philos Backgammon úti szett, mely feltekerhető, és könnyen kezelhető szettben kapható.  Ez a stratégiai játék két ember számára alkalmasak akár mindennapi játékhoz. A játék egyszerű szabályokból áll, így könnyedén kezdheted. Ezzel a Philos utazókészlettel könnyedén magaddal vihetsz három játékot egyben az utazásodra. A sakk/dáma játéktér barna és bézs patchwork kialakítású. A Backgammon játékmezőn barna és bézs varrt pontok találhatók. Mindkettő feltekerhető, és könnyen magával viheti a mellékelt műbőr táskában. A 17 x 4 mm-es játékfigurák műanyagból készültek, egyik oldalán sakkfigura nyomattal vannak ellátva.

Néhány tudni való a játékokról:

A Backgammon egy izgalmas társasjáték két játékos számára. Egyszerű szabályokkal rendelkezik, azonnal elkezdheti az első mérkőzést.
A kövek előre meghatározott módon kerülnek a játéktáblára. A lépéseket a 2 dobókocka száma határozza meg. Tapasztalja meg a kockadobás izgalmát, majd fontolja meg taktikai lépését.
Mi lesz az ellenfél dobókockájának eredménye?
Mersz kockáztatni, vagy nem kockáztatsz? Tartsa szemét az ellenfél kövein. Minden kockadobás lelkesedést és új lendületet hoz a játékba. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy a játék a te utadban halad, minden hirtelen megváltozhat, ha a másik játékos leüti az egyik dámát a tábláról, és egy másik dáma kerül játékba.
Az nyeri meg a játékot, aki először megszabadul minden kövétől.

A sakk egy kétjátékos stratégiai társasjáték, ahol a cél az, hogy különböző típusú játékfigurákat mozgassunk, mindegyik egy meghatározott lehetséges lépéskészlettel egy kockás négyzettábla körül, hogy megpróbálja elkapni az ellenfél „király” bábuját. Ma a játéknak több mint 2000 azonosítható változata létezik.

A dáma (amerikai angol), más néven draft stratégiai társasjátékok csoportja két játékos számára, amelyek egységes játékfigurákat átlósan mozgatnak, és kötelező elfogásokat hajtanak végre az ellenfél figuráinak átugrásával. A dáma alquerque-ból van kifejlesztve.
Philos Backgammon úti szett tulajdonságai

Sakk/dáma pálya 20 x 20cm
A mező mérete 25 mm
Backgammon mező 23,5 x 21 cm
Szintetikus bőr
Műanyag játékdarabok
A táska mérete 21,5 x 4,5 x 5 cm
Tartalmazza a kockákat is
Ajánlott életkor 6 éves kortól
Tartalmazza a játékszabályokat
Philos márka
Anyaga: műanyag és bőr
Három játék egy szettben
A játék típusa: Társasjáték
Játékmező mérete:

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Philos Backgammon úti szett" című hirdetést látja. (fent)