Betöltés...

Meteorológiai állomás tudományos készlet, STEAM Kids

Ár: 10.090 Ft

Szuper szórakoztató és praktikus módja az időjárás megismerésének! Ez magában foglalja az összes eszközt, amelyre egy kis meteorológusnak szüksége van az éghajlat, az időjárás változása és az üvegházhatás megismeréséhez.
 

Tartalmazza a vetőmagtálca alapját, átlátszó fedelét, a vízciklus hátterét, az anemométer pengéjét és agyát, 3 anemométer szemüveget, műanyag csövet, esőmérőt, tölcsérfedelet, 2 hőmérőt, 20 darab pH-papírt, iránytűt, hőmérő tartót, részletes utasításokat és időjárási naplót. Az összeszerelt konfiguráció körülbelül 22 cm magas.


 A STEAM Powered Kids készleteket úgy terveztük, hogy felnyissák a gyermekek elméjét az új tudományos alapelvek előtt, miközben ünneplik a művészi kreativitást.

23,5 cm x 27,5 cm x 5,5 cm

Kor 5+





Figyelmeztetések! 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott, kis részeket tartalmaz, nyelési veszély! Javasoljuk, hogy vezesse be a felnőttek használatát. Használat előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat. Kövesse őket, és őrizze meg őket referenciaként a későbbi felhasználások során. A színek és a tartalom eltérhet az illusztrációktól. Kínában készült.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Meteorológiai állomás tudományos készlet, STEAM Kids" című hirdetést látja. (fent)