Betöltés...

Toronyépítő istálló, számos - Melissa & Doug

Ár: 14.921 Ft

Ez a fantasztikus fából készült, toronyépítő istálló a kis farmerek kedvenc játéka lesz. A fantáziádnak csak a képzelet szabhat határt, és már is egy farm kellős közepére csöppenhetsz. A színes piros ólak mindegyikéhez tartozik 1-1 állat is.
A rakodásban, párosításban segítségedre lesz, hogy az állatok, és az ólak is számozva vannak. Elhelyezheted őket növekvő, csökkenő sorrendbe vagy ahogyan éppen Te szeretnéd.

Számos, toronyépítő istálló - Melissa & Doug
Fedezd fel a játék számtalan formáját! ? további játéklehetőségek:
a, Kérd meg gyermekedet, hogy nagyság szerint tegye sorba az ólakat. Majd számolj el hatig és közben mutass az ólakon lévő számokra.
b, Segíts gyermekednek, hogy szám szerint növekvő sorba tegye az ólakat, majd kérd meg gyermekedet, hogy helyezze be a megfelelő állatot a hozzá tartozó ólba.
c, Az ól hátsó felével a gyermek felé fordítva helyezd el az állatokat az ól előtt a falon lévő állatok számának megfelelően. Számoljátok meg közösen a falon lévő állatokat, hogy bemutasd a mennyiség fogalmát, majd mutass rá az ólon lévő számra, hogy megismertesd vele a hozzá tartozó számjegyet. Ezt követően keressetek olyan számú madarat vagy bogarat, mely megegyezik a falon lévő számmal.
d, Helyezd a fából készült állatokat egy sorba, hogy gyermeked meg tudja figyelni őket. Majd kérd meg őt, hogy fordítsa el tekintetét, mialatt Te az egyik állatot elrejted az egyik ólban. Miután gyermeked visszafordult, kérd meg, hogy nevezze meg a hiányzó állatot. Ezt követően kérd meg, hogy emelje fel az ólat, ezzel felfedve az elrejtett állatot.
e, Kérd meg gyermekedet, hogy a megfelelő illusztrációhoz párosítsa a fából készült állatokat. Kérd meg gyermekedet, hogy hasonlítsa össze a fa állatokat a képen szereplőkkel és emelje ki a különbségeket és az azonosságokat.
f, Helyezd egy sorba az állatokat, majd mutass rájuk miközben megemlíted a színét. Ezt követően nevezz meg egy színt és kérd meg gyermekedet, hogy mutasson rá arra az állatra, amelyiknek pontosan olyan színe van.
g, Találj ki egy csoportot az állatok valamely fizikai jellemzője alapján (pl. pöttyösek, kajla fülek), majd kérd meg gyermekedet, hogy mutasson rá az összes olyan állatra, amelyik ebbe a csoportba tartozik. Nehezítsd a feladatot azzal, hogy az illusztrált opciókat is beleveszed a keresésbe.
h, Állíts gyermekednek újabb kihívást azzal, hogy megkéred, helyezzen egymásra kettő vagy még több állatot. Beszéljétek meg gyermekeddel, hogy melyik állatok a legalkalmasabban az egymásra helyezésre, és miért. Kísérletezzetek különféle módon egymásra pakolni az állatokat (oldalukkal, hátukkal, stb.)
i, Segíts gyermekednek egy történetet elmesélni a farmról, felhasználva az ólak hátulján lévő illusztrációt háttérként és az állatokat pedig ?színészekként?. Próbálj megfordítani egy kisebb ólat, ami egy nagyobban került elhelyezésre, hogy ezzel egy új állatos jelenetet alkoss az ajtón belüli részen.
j, Az ólak segítségével alkoss egy farmjelenetet. Összeállíthatsz egy nagy csoport is az állatokból, de szét is szórhatod őket nagyobb távolságra egymástól, szeparáltabb farmokat alkotva, közöttük pedig legelőket és mezőket létrehozva. Váltogatva is elhelyezheted a farmokat, egyiket hátfalával, másikat előlapjával a gyermeked felé. Légy kreatív és más játékaidat is vond be a farmjátékba.
Gyártó: Melissa & Doug
Jelleg: szerepjáték
Színes fajátékok a természetesen színpompás örömökértA színes fajátékok mellett számtalan érv szól, amit érdemes ismerni, mielőtt belecsöppenünk ebbe a világba. Az első és talán legfontosabb előny, hogy jóval biztonságosabbak a színes fajátékok a műanyag társaiknál: nincs benne akkumulátor, nincsenek műanyagok, nincsenek káros festékek, méreganyagok vagy lenyelhető apró kellékek. Ebből következik, hogy a fajátékok sokkal jobban bevonják a gyerekeket a játékba, hiszen nem elég megnyomni egy gombot, fel kell fedezni az adott játék sajátosságait és ki kell tapasztalni annak működését. De persze a környezetvédelmet is az előnyei közé lehet sorolni. A színes fajátékok csak és kizárólag biztonságos festékeket és olajokat tartalmaznak, így akkor sincs baj, ha a gyerkőc beveszi a szájába őket. Maximális biztonság, színpompás örömök.Ezért hasznosak a fa építőjátékokA fa építőjátékok számtalan képességet fejlesztenek: motorikus mozgást, koordinációt, kreativitást, jó hatással vannak a gyermekek fizikai, mentális és szociális készségeire. Ráadásul népszerűbbek, mint valaha. Szülők, gyerekek egyaránt szeretik a természetes anyagból készült játékokat, legyen az natúr fa építőkocka vagy színes fa építőjáték. Mindenkit szórakoztatnak, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Ráadásul a fa tartósságának köszönhetően évtizedekig használható marad.Ajánlott korosztály: fa játékok 3-4 éveseknekAz óvodába lépő 3-4 éves gyermekek érzékelése, figyelme, memóriája, együttműködési képessége, mozgása, finommotorikája mind-mind fejlődik a készségfejlesztő fa játékok által, és egyre inkább kinyílik előttük a világ. Ezek a játékok már meghatározó szerepet fognak betölteni kisgyermekünk életében. Természetesen a minőségi fa alapanyagnak köszönhetően ezúttal is hosszú távú befektetésként tekinthetsz ezekre a játékokra.Rendeljen a Játékliget fajáték webáruházból!A Játékliget mögött elsősorban gyermekeiket nevelgető, szeretgető szülők állnak, nem pedig megrendeléseket teljesítő robotok. Hisszük, hogy a gyermekjátékok nem csak egyszerű tárgyak, amik lefoglalják, jobb esetben fejlesztik a kicsiket, hanem olyan meghatározó "élménycsomagok", amik az egész család számára maradandó emlékeket okoz, pláne gyermekeink esetében. Lemerjük fogadni, hogy Te is emlékszel a kedvenc gyerekkori játékaidra, pedig annak már hány éve! Ezért nem mindegy, hogy mivel, mikor és hogyan játszik gyermekünk - mi tényleg csak a legjobb és legbiztonságosabb játékokat forgalmazzuk. Játékainkat gyerekeink és általuk mi is egytől-egyig kipróbáltuk, osztatlan örömet szereztek, ezért merjük őket ajánlani mindenkinek!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Fából készült
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Toronyépítő istálló, számos - Melissa & Doug" című hirdetést látja. (fent)