Betöltés...

Virágos korong építő játék - (Small Foot - Steckblumen) - fejlesztő játék

Ár: 9.800 Ft





Virágos korong építő játék - (Small Foot - Steckblumen) - fejlesztő játék


 A játékfajták, játéktípusok közül az építőjáték egy olyan kategória, mely szinte felnőtt korig elkísér bennünket, minden életkorban más alakot öltve. Ennek az a legfőbb oka, hogy a konstruáló játék valójában mindenből egy kicsi. Az építési folyamatot motiválhatja az alkotás öröme, de lehet a szerepjáték része, vagy lehet az eszköz/eszközök elkészítésének a módja.


Az építőjáték kiválóan alkalmas az éntudat, a testkép, a finommotorika, eszközfogás, vizuális érzékelés, a konstruálás, a fantázia, kreativitás, térérzékelés, a szabálytudat, a szociális készségek fejlestésére, a valóság leképezésére, szókincs és az ismeretek bővítésére, segíti az alapvető matematikai ismeretek megismerését, fejleszti a térlátást, logikai gondolkodást, memóriát, problémamegoldó képességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást,  koncentrációt,  megfigyelő képességet, szín - és formafelismerést, finommotoros készségeket, szem-kéz koordinációt.


A készlet színes, virág alakú fakorongokat tartalmaz, segítségükkel a gyermekek különböző konstrukciókat, formákat, alakzatokat állíthatnak össze. A produktumok száma végtelen, csak a képzelet szabhat határt! A lakkozott fából készült virágkorongok könnyen összeilleszthetőek, a korongok átmérője 5 centiméter, vastagságuk 2 milliméter. Erős fából készültek, nem töredeznek le a szélek az összeillesztések során.


Felnőtt felügyelete mellett 3 éves kortól ajánljuk. 



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Fából készült
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Virágos korong építő játék - (Small Foot - Steckblumen) - fejlesztő játék" című hirdetést látja. (fent)