Betöltés...

EJ PRODUCTS, Kém toll, 32 GB-os memória, rejtett felvevő hangaktiválással, akár 400 órányi tárhely

Ár: 15.384 Ft





✔ [Professzionális felvevőkészülék]: [2021-es modell] Frissített 192 kbps impulzusmodulációs (PCM) felvételi technológia beépített mikrofonnal és beépített dinamikus zajcsökkentéssel, amely képes rögzíteni az 1536 kpbs hangminőséget, így könnyedén rögzítheti interjúit, értekezleteit vagy beszédeit.


✔ [Hangrögzítő hangfelismerési funkcióval]: Az automatikus hangfelismerés funkció környezeti hangok észlelésekor elindítja a felvételt. A felvétel nem tartalmaz halk hangokat vagy suttogásokat, így tárhelyet takarít meg.


✔ [Hangrögzítő 32 GB tárolókapacitással]: Ez a mini felvevő 32 GB tárolókapacitással rendelkezik, így lehetővé teszi 400 órányi hangfájl rögzítését, amely 15000 dalnak felel meg. Kompatibilis a Windows és a MAC operációs rendszerekkel, és a csomagban található USB-kábellel könnyedén átviheti a rögzített fájlokat (a MAC operációs rendszer felhasználóinak le kell tölteniük a VLC alkalmazást a rögzített fájlok lejátszásához).




✔ [Egyszerű és multifunkcionális]:Könnyen használható, és lehetővé teszi hangfájlok rögzítését és tárolását egyetlen gombnyomással, így biztos lehet benne, hogy nem marad le a fontos információkról. Ez nem csak egy kis méretű felvevő, hanem adattároló eszközként is használható az USB-kábel segítségével az adatátvitelhez. A speciális forma biztosítja a hordozhatóságot. Így megtarthatja a könyv füleiről, vagy elkaphatja a kabát zsebében. Tökéletes ajándék diákoknak, tanároknak, vállalkozóknak, íróknak.





Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "EJ PRODUCTS, Kém toll, 32 GB-os memória, rejtett felvevő hangaktiválással, akár 400 órányi tárhely" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések