Betöltés...

űrmisszió rakéta és űrhajós szett 16570

Ár: 13.290 Ft

Cosmos Space Set Rocket Sound Light 12 db.
 
A készlet tartalmaz egy űrrakétát, amely három különböző konfigurációban építhető, így a gyerekek kísérletezhetnek és saját rakétamodelleket készíthetnek. A rakéta a részletekre való odafigyeléssel készült, és valósághű megjelenésű. A rakétán található egy érintőgomb, amely aktiválja a hanghatásokat, beleértve a felszálló rakéta hangját is, ami izgalmat ad a játéknak.
 A készlet két napelemet tartalmaz, amelyek a rakétára szerelhetők. Nekik köszönhetően a gyerekek megismerkedhetnek a napenergia alapelveivel és kísérletezhetnek egy megújuló energiaforrással.
 A laboratóriumi kapszula a készlet fontos része. Kinyílik, így az űrhajós be- és kiléphet. A kapszula belsejében kísérletek és űrkutatások végzésére szolgáló tér található. A nyitókapszula valósághűséget és interaktivitást kölcsönöz a játéknak.
 A készlet tartalmaz egy űrhajós figurát, aki kék űrruhát, sisakot és kesztyűt visel. Az űrhajós beléphet a kapszulába, felfedezheti a rakétát, és különféle űrkaland-forgatókönyveket játszhat el.
A készlet rakétaerősítőket tartalmaz, amelyek a rakétákhoz rögzíthetők, hogy növeljék azok teljesítményét és hatótávját. Ezek olyan elemek, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy különböző típusú rakétahajtásokkal kísérletezzenek.
 A készlet további eleme egy emberes űrhajó, amely különféle játékforgatókönyvekhez és űrmissziókhoz használható.
Nemcsak játék, hanem oktatási eszköz is, amely a tudomány felfedezésére, a kreatív gondolkodásra és a képzelet fejlesztésére ösztönzi a gyerekeket. A hang- és fényeffektusok izgalmat adnak a játéknak, a nyitókapszula pedig lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy jobban érezzék magukat igazi űrhajósnak.
 
A készlet tartalma:
- rakéta
- két napelem
- laboratóriumi kapszula
- űrhajós 
- 4 rakétaerősítő
emberes űrhajók
- eredeti csomagolás 
 
A rakéta méretei:
49 cm x 10 cm x 8 cm 
 
A csomag mérete:
56 cm x 28 cm x 11 cm
 
A rakétát három 1,5 V-os AG13 elem táplálja , amelyek nem tartoznak a készlethez. 
 

A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült . CE tanúsítvánnyal  rendelkezik , és megfelel az  EN71 szabványnak.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "űrmisszió rakéta és űrhajós szett 16570" című hirdetést látja. (fent)