Betöltés...

Llorens: Bebita 26cm-es kislány baba hintával

Ár: 13.990 Ft

Bebita várja, hogy kedves tulajdonosa gondozó karjaiba kerüljön, és ha a kis karok elfáradtak, beülhessen a hintájába. Élethű vonásaival nagyszerű játékélményt nyújtanak a kicsik számára. A Llorens babák 100%-ban kézzel készült termékek, melyek teljes mértékben megfelelnek az európai gyermekbiztonsági előírásoknak. Műanyag részei mentesek mindenféle káros és allergén anyagtól.

Jellemzők: Élethű kidolgozottság Mozgatható végtagok Puha, gyermekbarát műanyag test Elsődleges nemi jellegei láthatóak A szemeit nem lehet lecsukni Hintával Mérete: 26 cm Kiváló minőségű, 100%-ban kézzel készített Spanyol termék 3 éves kortól
1958-ban a Muñecas Llorens (Spanyolország) elkezdett kézműves babákat készíteni. A nagy utat bejárt cég nagy sikert könyvelhet el magának, hiszen a világ egyik legkedveltebb termékei közé tartoznak a Llorens babák. A babák Onil-ban készülnek, aprólékos munkával, egyedi dizájnnal, excluzív, kiváló minőségű anyagok felhasználásával.
A Muñecas Llorens-ben nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a játékokat a gyermekek életkorához és szükségleteihez igazítsák. A gyermekek fejlesztése a fogyatékkal élők támogatása mellett fontos a vállalat számára. 2010-ben megkapta a "Design for All" díjat, annak érdekében, hogy a fogyatékos gyermekek számára speciálisan adaptált babát hozzon létre. 2015-ben, az Impulsando Pymes programtól az innováció és az exportkapacitást ismerték el és díjjal jutalmazták. Most a 21. században, Muñecas Llorens továbbra is fejlődik, de nem veszítette el jellegzetességeit és önazonosságát. Új vonalakat, modelleket , változatokat használ, különböző méreteket, funkciókat ad a babáinak. Elkötelezett a gyermekkor az oktatás és a tanulás terén.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Llorens: Bebita 26cm-es kislány baba hintával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: