Betöltés...

Marioinex Városi utca 280 darabos építő készlet

Ár: 31.500 Ft

A város általában csendes kereszteződésében ma pezseg az élet. Mindez a tolvaj Krisnek köszönhető, aki a közlekedési lámpákat figyelmen kívül hagyva száguld át az úton. Mary, az eladónő segítséget kér Jacktől, egy rendőrtől, aki azonnal üldözőbe veszi. Az egész helyzetet a feltűnésmentes szomszédasszony, Wanda figyeli, aki úgy tűnik, ismeri a merész lopás titkát..... Leheljen életet egy forgalmas városi kereszteződésbe! Építsd meg Mary boltját, állítsd fel a közlekedési lámpákat és építsd meg a tolvaj Kris által használt autót. 280 tégla és 4 egyedi figura áll majd a rendelkezésedre - a készletet az útmutató szerint rakhatod össze, vagy szabadon engedheted a fantáziádat, és olyan építményeket építhetsz, amelyekről a profi építészek álmodni sem mernének. Játsszanak együtt, miközben fejlesztik a térbeli és a képzeletbeli fantáziát és a mesemondást.  Serkentse a gyermekek kreativitását, és engedje szabadjára a fantáziáját. Ki tudja, talán a kereszteződésből felhőkarcoló lesz? A mi városunkban csak a képzelet szab határt!

A készlet szereplői:
Kris, a tolvaj, hangtalanul tud mozogni, és nincs olyan hely a világon, ahová ne tudna eljutni. Eddig megfoghatatlan volt, de talán ez végre megváltozik.....
Jack - egy rendőr, aki a város lakóinak nyugalmára és békéjére vigyáz. Zavarja a fékezhetetlen tolvaj Kris, de ahogy ő maga mondja, előbb-utóbb elkapja!
Mary az eladónő, aki a városlakók kedvenc boltját vezeti. Vajon ezúttal Kris áldozatául esik, és elveszíti a croissantokat?
Wanda - a szomszéd, aki mindent lát és hall, de nem mindig hagyja, hogy ez kiderüljön. Ismeri a város és lakói minden titkát. Talán még azt is tudja, hol rejtőzik a tolvaj Kris.

Előnyök:
Fejleszti a képzelőerőt és a kreativitást a közös játékon keresztülUtasítások, mint még soha!100% biztonságos anyagok - tanúsított és könnyen tisztítható folyó víz alattVonzó, órákig tartó szórakozás nem csak gyerekeknek!2D és 3D alakzatok konstruálásaJellemzők:
Akár 280 darab!4 figurát tartalmazLépésről-lépésre építési útmutató (56 oldal)Innovatív formákSok további speciális célú tégla nyomatokkalLengyelországban gyártottákÚjrahasznosított, megújuló anyagokból készült blokkok és csomagolások3 és 103 év közötti gyermekek számáraNem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Apró részeket tartalmaz, könnyen lenyelhető. Ez a termék megfelel az európai szabványoknak. Távolítsa el a csomagolási részeket, mielőtt odaadja a játékot gyermekének. Őrizze meg a címkét, mivel fontos információkat tartalmaz. Az elemek színei eltérhetnek a csomagoláson feltüntetettektől.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Marioinex Városi utca 280 darabos építő készlet" című hirdetést látja. (fent)