Betöltés...

Nagy távirányítós sportautó 1:10 narancs 17360

Ár: 20.830 Ft

Nagy távirányítós sportautó 1:10 narancs
Bemutatjuk a távirányítós sportkocsit, ahol a sebesség, a stílus és a fejlett technológiák egyetlen lenyűgöző modellben egyesülnek. Ez egy rendkívüli jármű, 1:10-es méretarányban lenyűgöző mérettel, amely felejthetetlen élményt képes nyújtani a távirányítós autók minden lelkes rajongójának.
Ennek az autónak a dizájnja igazi óda a sportos eleganciához, narancssárga színben és arany felnikkel. A sportos megjelenés a fejlett technológiával kombinálva tökéletes eszközt ad a korlátlan szórakozáshoz.
A mozgások teljes skálája és a lenyűgöző, körülbelül 25 km/h-s sebesség minden egyes utazást ezzel az autóval az erő és a sebesség igazi élményévé tesz. A 2,4G-s távirányítóval történő vezérlés teljes irányítást biztosít a jármű felett, lehetővé téve a zökkenőmentes manővereket és a dinamikus műveleteket.
További előnyt jelentenek a fényhatások, amelyek kiemelik a jármű modern jellegét, különösen éjszakai utak során. Ez nem csak egy távirányítós autó, hanem egy szenzoros élmény, ahol minden részletet alaposan átgondoltak, hogy felejthetetlen szórakozást nyújtsanak.
A távirányítós sportautó nem csak egy jármű, hanem az autózás iránti szenvedély megnyilvánulása. Legyen ez az autó a gyors autók és az adrenalin világa iránti rajongásod szimbóluma.
Az autó 7,4 V-os akkumulátorral működik, amely a készlet része. Az akkumulátorhoz töltő is tartozik.
A távirányító 2x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
Az autó méretei:
42,5 cm x 22 cm x 10 cm
A csomag mérete:
57 cm x 24,5 cm x 19,5 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Nagy távirányítós sportautó 1:10 narancs 17360" című hirdetést látja. (fent)