Betöltés...

DINO CONTROL TOWER KÖLYÖK JÁRŐR JÁRMŰVEL ÉS EXKLUZÍV REX KÖLYÖKKEL

Ár: 27.316 Ft

Készítsd el saját izgalmas dinoszauruszmentő küldetéseidet a Rescue Dino Patrol Puppy Headquarters játékkal!
Hangokkal és torony üzemmódba való spirálos átalakulással ez a lenyűgöző játékkészlet a sorozatból ismert high-tech főhadiszállásra hasonlít!
A Dino's Rescue Central Headquarters mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a küldetéseidhez, beleértve egy exkluzív Rex figurát és járművet, valamint egy titokzatos dinoszaurusz minifigurát.
Vedd ki a titokzatos figurát a dobozból, hogy felfedezd a színes dinoszauruszt, amit minden mentőkalandodban használhatsz!
Rex járművét parkolja le a főhadiszállás aljánál, és Rexet állítsa a keresés tetejére.
Ezután egy gombnyomással alakítsd át a játékkészletet kupolából toronnyá - a teteje felemelkedik és forog, torony üzemmódban emelkedik, akárcsak a sorozatban!
A torony tetején található működő periszkóp segítségével Rexszel együtt ideális kilátás nyílik a bajba jutott dinoszauruszok kiszűrésére!
Ezután aktiváld a Dino Rescue Headquarters hanghatásait a Rex laboratóriumában lévő gomb megnyomásával!
Ha eljött az ideje, hogy megmentsd egy veszélyben lévő dinoszaurusz barátodat, rögzíts egy kampót Rex hátizsákjához, hogy gyorsan akcióba lendülhessen!
Ha még több dinoszaurusz méretű szórakozást szeretnél, egészítsd ki gyűjteményedet a Dino és a Dino Rescue Puppy készletekkel (mindegyik külön kapható).
Játszd újra és újra a saját dinoszaurusz küldetéseidet a Dino's Rescue Puppy Patrol Headquarters játékkal!
Tartalmaz: 1 Dino's Rescue Headquarters, 1 akciófigura, 1 jármű, 1 rejtélyes dinoszaurusz figura, 1 használati utasítás.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "DINO CONTROL TOWER KÖLYÖK JÁRŐR JÁRMŰVEL ÉS EXKLUZÍV REX KÖLYÖKKEL" című hirdetést látja. (fent)