Betöltés...

Színes oktatási mágneses blokkok 32 db. 17314

Ár: 12.680 Ft

Színes oktatási mágneses blokkok 32 db. 
A mágneses blokkok minden gyermek számára tökéletes oktatási játék. A játék pozitív hatással van a kisgyermek fejlődésére. Nemcsak a kézi készségeket fejleszti, hanem a képzelőerőt és a kreativitást is serkenti. Korlátlan kreativitás jellemzi őket, és pozitív hatással vannak a képzeletre, a kreativitásra és a logikus gondolkodásra. 
A nagy mágneses blokkok kisebb méretüknek köszönhetően tökéletesek a kisebb gyermekek számára. Innovatív kötésekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a gyermekek által létrehozott összetett struktúrák és minták problémamentes fenntartását. Az elemek mérete könnyűvé teszi a blokkokat, amelyek felemelése még egy kisgyermek számára sem lesz nehéz. 
 A blokkok laposra rakhatók, így pályákat, különféle épületeket és egyéb háromdimenziós figurákat hozhat létre. A vidám, kreatív szórakozás használatukkal nem fog gyorsan véget érni. A gyermekek számára készült mágneses blokkok vonzó készlet, amely nemcsak szórakozást nyújt, hanem támogatja a gyermekek kézi készségeinek és kreativitásának fejlesztését is.
A sokféle blokk és a létrehozható formák széles skálája serkenti a gyermek kreativitását és fantáziáját, hogy valami újat alkossanak. A kockák tökéletesek a közös játékhoz, amely megtanítja a gyerekeket az együttműködésre, a problémák megoldására és a játékok megosztására.
Minden elem praktikus műanyag csomagolásba van csomagolva, amely lehetővé teszi a blokkok könnyű tárolását játék után. Ezenkívül a csomagolásra szerelt fogantyú lehetővé teszi, hogy gyermeke bárhová magával viheti a blokkokat.
 
A készlet tartalma:  32 színes blokk 
Tömb szélesség  : 2 cm 
Tömb hossza  : 7 cm és 10 cm 
A labda méretei  : 5 cm 
A doboz méretei  : 16 cm x 20 cm 
 
 

CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak . 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült  .


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Színes oktatási mágneses blokkok 32 db. 17314" című hirdetést látja. (fent)