Betöltés...

Cufan Magyarul Beszélő Baba Kétféle

Ár: 13.000 Ft

Ezek a szép Cufan babák most a Te játszótársaid lehetnek! Válaszd ki a neked jobban tetszőt vagy gyűjtsd össze mindkettőt!

Gyönyörű ruhájuk, fésülhető, puha hajuk és aranyos, kedves arcuk van. Ráadásul nem lehet mellettük unatkozni! Nyomd meg a hasukat és máris magyarul beszélnek hozzád. Minden gombnyomásnál egy-egy mondatot vagy mondókát fogsz hallani, összesen 11-et. A baba hasán található egy kis zseb, amiben van az elemes hangszóró (ami megnyomás után hangot ad ki). Ha nem szeretnétek, hogy éjszaka is beszéljen, vegyétek ki a hangszórót és máris egy puha alvótársatok lesz.

A baba teste puha és fehér anyaggal van bevonva, kézfeje, lábai és a feje műanyagból készült. Barna élethű szeme és szép világos barna haja van.

A baba kétféle változatban kapható:

- Kockás ruhás baba: A baba barna haja ki van engedve és egy színes (rózsaszín, lila, kék, barna) csíkos, kötött sapkát visel, hozzáillő sállal és zoknival. Barna kötött kabátja megegyezik az ujjatlan ruhája felső részével. A szoknyarész kék-fehér és barna kockás.

- Csíkos ruhás baba: A baba világos barna haja ki van engedve és egy csíkos, színes kötött sapkát visel, hozzáillő zoknival és vastag mellénnyel, aminek belseje fehér. Ruhájának felső része egy vastag fehér pulóverre hasonlít, a szoknyarész rózsaszín.

A baba mérete: 38 cm

A baba 3 darab LR44 gombelemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz!

Csomagolás mérete: 44 cm x 23,5 cm x 10 cm

3 éves kortól ajánlott!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Cufan Magyarul Beszélő Baba Kétféle" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: