Betöltés...

Cufan Magyarul Beszélő Baba Kétféle

Ár: 12.999 Ft

Ezek a szép Cufan babák most a Te játszótársaid lehetnek! Válaszd ki a neked jobban tetszőt vagy gyűjtsd össze mindkettőt!

Gyönyörű ruhájuk, fésülhető, puha hajuk és aranyos, kedves arcuk van. Ráadásul nem lehet mellettük unatkozni! Nyomd meg a hasukat és máris magyarul beszélnek hozzád. Minden gombnyomásnál egy-egy mondatot vagy mondókát fogsz hallani, összesen 11-et. A baba hasán található egy kis zseb, amiben van az elemes hangszóró (ami megnyomás után hangot ad ki). Ha nem szeretnétek, hogy éjszaka is beszéljen, vegyétek ki a hangszórót és máris egy puha alvótársatok lesz.

A baba teste puha és fehér anyaggal van bevonva, kézfeje, lábai és a feje műanyagból készült. Barna élethű szeme és szép világos barna haja van.

A baba kétféle változatban kapható:

- Fejpántos baba: A baba világos barna, hullámos haja ki van engedve és egy rózsaszín fejpántot visel, amin két kis virág díszítés van (egy rózsaszín és egy lila). Világos barna, virág mintás ruhája van, aminek a hosszú ujja és a szoknyája pereme fehér színű. A fejpántjával színben megegyező kis mellényt visel, aminek a fehér, szatén megkötője egy nagy masnit formál. Világos kék masnival díszített fehér zoknija van.

- Sapkás baba: A baba világos barna haja ki van engedve és egy rózsaszín kötött sapkát visel, amit elől egy rózsaszín kis masni díszít. Hozzá illő rózsaszín, kötött sálja és kabátja van, aminek megkötője fehér, kis gombócokkal a végén. Ujjatlan ruhája szürke és rózsaszín, amit fehér csipkerészek és szintén fehér kis masnik díszítenek. Világos rózsaszín zoknija van.

A baba mérete: 38 cm

A baba 3 darab LR44 gombelemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz!

Csomagolás mérete: 44 cm x 23,5 cm x 10 cm

3 éves kortól ajánlott!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Cufan Magyarul Beszélő Baba Kétféle" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: