Betöltés...

My Garden Baby illatos interaktív pillangóbébi kis katicabogárral

Ár: 14.600 Ft

My Garden Baby illatos interaktív pillangóbébi kis katicabogárral

A My Garden Baby sorozat babája egy elbűvölő pillangóbébi, aki imád mászkálni és babrálni. A baba műanyagból készült. Nagy kék szemei ​​és édes ajkai vonzzák a figyelmet. A babának rövid, rózsaszín frizurája van, amelyet színes szövet pillangó díszít. A baba ruhái is a kerti témára utalnak – rózsaszín nadrágba öltözött, napsütésekkel és pillangókkal. Az egészet türkiz, átlátszó, csillogó műanyag szárnyak egészítik ki. A baba a legjobb minőségű anyagokból készült, odafigyelve a részletekre. Az egész nagyon lenyűgözőnek tűnik.

A készlet tartalma:

- baba,

- motoros katicabogár.

A baba interaktív funkciókkal rendelkezik. A szárnyak megnyomása után babánk elkezd kúszni és mozgatni a szárnyait. A baba is szép hangokat ad ki a csacsogást és a nevetést, és azt mondja: anya és apa. Összesen 20 különböző hangot ad ki. A póló is levehető, ami még vonzóbbá teszi a szórakozást. A készlet tartalmaz egy kerekes katicát, amelyet Babánk követhet.

A babának finoman jázminvirág illata van, ami még élvezetesebbé teszi a játékot.

Baba méretei: kb. 23 cm x 23 cm x 13 cm

Katica méretei: kb. 6 cm x 4,5 cm x 3 cm

Elemes játék: 3 x AA (elemek mellékelve).

A baba sok órányi csodálatos szórakozást biztosít. Lalának törődésre és sok gyengédségre van szüksége. Ideális játszótárs és titkok őrzője lesz. Az "anyu" eljátszásával a gyermek gyengédséget, törődést és felelősséget tanul.

A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "My Garden Baby illatos interaktív pillangóbébi kis katicabogárral" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: