Betöltés...

Magblox mágneskészlet - 101 átlátszó, többszínű mágneses építőelem, újrahasznosított műanyag, 3 év+

Ár: 58.676 Ft

A MAGBLOX®mágneses építőtáblákat úgy tervezték, hogy ösztönözzék és ösztönözzék a gyermekek kognitív fejlődését, térbeli tudatosságát, finom és nagymotoros készségeit, miközben "játékon keresztül tanulnak"!
 

A Magblox mágneses készlet 101 mágneses darabot tartalmaz élénk és áttetsző színekben:


6 nagy négyzet
42 kis négyzet (köztük 12 MAGBLOX®virágminta)
21 egyenlő szárú háromszög (tökéletes körök készítéséhez)
12 Derékszögű háromszögek
20 Egyenlő oldalú háromszögek
1 ötletfüzet (20 oldal)
Doboz méretei: 32x23,5x7 cm
 Növelje gyermeke STEM tanulását és tevékenységeit keresztül:


Építési és építési készségek A szimmetria és a minták megismerése
2D és 3D alakzatok és struktúrák építése és megértése
Alakfelismerés Matematikai és térbeli kapcsolatok
Kitartás, problémamegoldó készség, szem-kéz koordinációs készség
Végtelen kreativitás



A színek, az áttetszőség és a mágnesek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy úgy építsenek és alkossanak, ahogyan a szabványos kockákkal nem tudnának. A Magblox mágneses készlet tökéletes kombinációja a szabad (nyílt végű) és a STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) játékoknak. Egyszerre kreatív, fantáziadús játék, amely szerepjátékra hív, és egy olyan játék, amely fejleszti a manapság oly szükséges technikai készségeket. 
 

Minden MAGBLOX® alkatrész kompatibilis egymással és más márkájú mágneses táblákkal. Biztonságosak, tartósak, és élelmiszer-minőségű, BPA- és ftalátmentes ABS újrahasznosított műanyagból készülnek. 


A MAGBLOX® mágneses építőkészletek biztonságosak a gyermekek számára, és megfelelnek az AS/NZS ISO 8124, EN71, ASTM és CPSIA nemzetközi minőségi és biztonsági szabványoknak.

A MAGBLOX®  3 éves és annál idősebb gyermekek számára alkalmas.

A MAGBLOX® tervezése a JC Ingenium® eredeti ötlete.

Minden MAGBLOX® építőkészlet kompatibilis más mágneses csempékkel, beleértve a Magbrix mágneses csempéket is -  kompatibilis a Lego építőkockákkal, MegaBlockokkal stb. 





FIGYELMEZTETÉS! 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára nem ajánlott. A termék kis részeket tartalmazhat, amelyek lenyelhetők vagy belélegezhetők, fulladás kockázatával. A termék csomagolását tartsa gyermekektől elzárva, távolítsa el az összes csomagolást, mielőtt a játékot a gyermeknek adná. A játék mágneseket vagy mágneses alkatrészeket tartalmaz.  Az egymáshoz tapadó vagy az emberi test belsejében lévő fémtárgyhoz tapadó mágnesek súlyos baleseteket okozhatnak. Azonnal forduljon orvoshoz, ha a mágneseket lenyeli vagy belélegzi.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Magblox mágneskészlet - 101 átlátszó, többszínű mágneses építőelem, újrahasznosított műanyag, 3 év+" című hirdetést látja. (fent)