Betöltés...

Három traktor pótkocsi permetező mezőgazdasági traktor készlet 9952

Ár: 12.700 Ft

Három traktor pótkocsi permetező mezőgazdasági traktor készlet
Az otthoni bemutató során a kicsi könnyen megérti, milyen is egy mozgalmas tanyasi élet, és órákon át érdekes szórakozást fedez fel. Megtanulja a mezőgazdasági gépeket, és képes lesz saját farmot létrehozni. Egy játék, amely nagyszerű ajándék lehet minden fiúnak, de nem csak. Sok szórakozást biztosítanak babának, apának és nagypapának!
A készlet három különböző színű traktorból és három pótkocsiból áll, mindegyik más funkcióval. Az első a vizet szállító ciszterna, a második gabonaféléket szállít, a következő takarmányt a gazdaságban lévő állatok számára. A készlet fejleszti a gyermek ismereteit a vidéken végzett munkáról, a gépek működéséről. A gépeken mozgó alkatrészek és hangeffektusok találhatók, amelyek megmutatják, hogyan működnek a valóságban. A kürt, a motor tüzelése vagy hátramenete játékra ösztönző hangok.
Kezdj el dolgozni a farmon!
 
A készlet tartalma:
- három traktor,
- utánfutó állatok szállítására,
- gabonakocsi
- etetőkocsi
 
A kis gazdának szánt készlet elemeinek méretei:
- traktorok: 12 cm x 8 cm x 10 cm
- mezőgazdasági gépek: 16 cm x 8 cm x 6 cm
A csomagolás méretei:
35 cm x 32 cm x 10 cm
3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas. Megfelel az EN71 szabványnak. A traktorok három AG13 akkumulátorral működnek - a készlet tartalmazza (mindegyik).
.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Három traktor pótkocsi permetező mezőgazdasági traktor készlet 9952" című hirdetést látja. (fent)