Betöltés...

Baba ruhákkal Ruhásszekrény Szobabútor Szekrény Ágytartozékok 5373

Ár: 13.990 Ft

Baba ruhákkal Ruhásszekrény Szobabútor Szekrény Ágytartozékok 
Gyönyörű és fenomenális kiegészítők egy babaházhoz, amiről minden lány álmodik! Belül egy nagy, gyönyörű öltözőt talál, nagy gardróbbal, ruhákkal és kiegészítőkkel. Lépjen be egyenesen a divat világába, és alakítsa ki saját szobáját!
A ruhás szekrény nagyszerű ajánlat azoknak a lányoknak, akik szeretnek babákkal játszani, felöltöztetni és formázni őket. A készletekben található kiegészítőkkel nagyszerű lesz a szórakozás. Világos rózsaszín színűre tervezték, a belső ajtón fésülködőasztallal. Belül ruha és kiegészítők találhatók - kézitáska, magas sarkú cipő, nyaklánc vagy korona.  
Ezenkívül talál egy professzionális ruhaállványt is, amely kiegészítheti a dekorációt, vagy praktikus lehet - ruha felakasztására. A rózsaszín prémes ágytakaróval ellátott ágy kiegészíti a babaház szobájának berendezését. 
A készletben található baba mozgatható lábakkal és karokkal rendelkezik. A játék tanúsított anyagból készült  . 
 
A színes készlet a következőket tartalmazza :
- Ruhásszekrény
- ágy
- baba
- állni 
- ruha x3 
- tükör
- fésű
- táska
- csapok x2
- nyaklánc
- diadém
 
Alkatrész méretei:
- Ruhásszekrény:
26 cm x 22 cm x 8 cm 
- ágy:
9 cm x 29 cm x 9 cm 
- állvány: 
20 cm x 7 cm x 7 cm 
- baba:
28 cm x 6 cm x 6 cm 

Csomagolás méretei :
77 cm x 35 cm x 11 cm 
 A készlet tanúsított és biztonságos anyagokból készült, amelyek nagyon masszívak és tartósak. A játék minden részletében kifinomult gondos kivitelezése a játék megkülönböztető jellemzője. Biztosak vagyunk benne, hogy a játék kialakítása minden lány számára lenyűgöző és hosszú szórakozást garantál.  A játék 3 évesnél idősebb  gyermekek számára készült .
 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Baba ruhákkal Ruhásszekrény Szobabútor Szekrény Ágytartozékok 5373" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: