Betöltés...

Vasalható gyöngyök (6500 darab)

Ár: 8.290 Ft


A készlet 20 különböző színű gyöngyöt tartalmaz: fehér, zöld, sárga, akvamarin, tejszerű, jég, sötétkék, kék, lila, fekete, narancs, élénk narancs, rózsaszín, piros, szürke, akt, barna , pasztell narancs, pasztell rózsaszín, sárga. Egy készlet sok figura készítését teszi lehetővé.
Egy kész készlet a nagyszerű szórakozáshoz. A formák: egy csillag, egy szív, egy kör, egy négyzet és egy hatszög, valamint különféle, kész sablonok készséggel késztetik a gyermeket a rendezgetésre és a játékra. Képes lesz színes képeket készíteni, sok lehetőség van. A gyerek alkothat valamit a sablonból, vagy használhatja saját fantáziáját. A sablon több rétegének elkészítésével 3D figurákat készíthetünk!
Az egész egy 3 szintes rendszerezőbe van csomagolva, 2 emeleten van rekesz a gyöngyök számára, a harmadik emeleten pedig egy nyitott rekesz a tartozékok számára. Minden emelet reteszekkel záródik, a szervező pedig hordfogantyúval rendelkezik.
A kreatív készlet további kiegészítőket tartalmaz, például kulcstartó tartókat. Elképesztő móka lesz a gyerekek számára, ha saját tervezésű kulcstartókat készíthetnek.


Jellemzők



életkor: 6+
gyöngyök száma: 6500 db
méretek (hossz / szélesség / magasság): 17 x 17 x 16,5 cm
csipesz hossza: 11 cm
készlet súlya: 0,869 kg
súly a csomagban: 1,033 kg


Részei



3 szintes tok
6500 gyöngy
6 forma
2 csipesz
6 stencil
2 db. vasalópapír
5 tű a kulcstartókhoz




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Vasalható gyöngyök (6500 darab)" című hirdetést látja. (fent)