Betöltés...

I Love VIP Pets Celebripets: Sztárkutyusok Meglepetés Kutyafigurák

Ár: 17.000 Ft

Megérkeztek az I Love VIP Pets sztárkutyusai, a Celebripets széria!

A hét különböző, aranyos meglepetés kutyus egyikét találod az arany színű parfümös üveg formájú csomagolásban. Egy praktikus és kényelmes fodrász székbe ültetve, máris készen állnak az új frizura készítésére. Ráadásul egy kis szépítkező asztalt is tartalmaz ami fiókos, ebben elhelyezheted a kiegészítőket. Légy te is olyan ügyes, mint Fabia és Fabio! Hét karakter kutyus van, mindannyian különböző stílust képviselnek, de egyben megegyeznek: mindegyikük egy igazi kis díva!

Minden kiskutyához nyolc kiegészítő tartozik: hat alaptartozék, ezek mindenkinél közösek (nyakék/nyakörv, tiara, fodrász szék, fésű, szemüveg és gyűjtőfüzet), valamint további kiegészítők, amelyek csomagolásonként eltérhetnek (köztük hajdíszítő kövek, hajcsat vagy akár hajgumi is).

A csomagoláson lévő rózsaszín masnit és az arany színű kupak tetejét levéve, a flakon pumpás részét találod. Ennek segítségével nyerheted ki az arany színű folyadékot a belsejéből, így leplezve le melyik sztárkutya bújt meg a csomagolásban. A flakont szétnyitva találsz még sok kiegészítőt is. Ültesd be a fodrász székbe és csinálj szebbnél szebb hajkoronákat, díszítsd csatokkal és hajgumikkal. Add rá a szemüveget és induljon az arany csillogás! 

A teljes készlet 7 darabos. Gyűjtsd össze mindet és variáld őket kedved szerint! Akár a többi széria kiskutyáival is.

A kutyusok mérete: 9,5 cm

A kutyusok hajának hossza: 30 cm

A csomag tartalma: 1 darab meglepetés kutyus, 8 darab kiegészítő és 1 darab gyűjtőfüzet 

A csomagolás mérete: 27, 5cm x 17 cm x 11 cm

3 éves kortól ajánlott!



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "I Love VIP Pets Celebripets: Sztárkutyusok Meglepetés Kutyafigurák" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: