Betöltés...

Fa backgammon játék, luxus, Képek Románia, 49x25x6 cm - Törökország

Ár: 16.842 Ft

Fa backgammon játék, luxus, Képek Románia, 49x25x6 cm - Törökország

A készlet nagyszerű ötlet a barátokkal való élvezetes játékhoz. Ez kihívást jelent a felnőttek számára, de jó módja annak, hogy megtanítsuk a gyerekeknek a játékstratégiát.

Funkciók:
- A csomag tartalmaz egy fából készült táblát, egy pár kockát és 30 táblát (15 fehér és 15 fekete).
- A játéktábla kiváló minőségű, elegáns mintájú, lakkozott fából készült, a kiegészítők műanyagból készültek.
- Kívül a játéktáblán gyönyörű képek vannak Romániáról. A külső felület gyönyörűen lakkozott.
- A backgammon egy játék 2 játékos számára, amelyet egy 24 keskeny háromszögből álló játéktáblán játszanak
- Játék mód: Minden játékos az általa dobott 2 kocka szerint mozgatja a bábuit. Példa: a kocka 4-2-t jelez, a játékos 6 szóközt vagy egy darab 4 szóközt és a következő 2 szóközt mozgatja. Ha ugyanaz a szám szerepel mindkét kockán, akkor azt kettősnek nevezzük, és a játékos 2 helyett 4 lépést tesz. A játékos megjelölhet egy szóközt, ha 2 vagy több bábu van elhelyezve azon a területen. Ha egyszer birtokolja ezt a teret, ellenfele nem állhat meg abban a térben. Amikor egy játékos 6 egymást követő helyet birtokol, riválisa csapdába esik a bábukon túl, mert a kocka legmagasabb száma 6, és 6 helyet tart. Ha a lépés azon a helyen ér véget, ahol az ellenfélnek fedetlen darabja van, akkor azt eltávolítják a tábláról. Az, akinek a darabját eltávolítják, vissza kell hoznia a táblára. A bábu visszahelyezhető az ellenfél házába a kockán lévő számnak megfelelő helyre, ha az ellenfélnek nincs ilyen helye. A játék célja, hogy az összes darabot behozza a "házba", majd kivegye őket. Az első, aki kiveszi az összes darabot, győztesnek minősül.
- A backgammon fejleszti a gyermekek motoros készségeit, koncentrációját, figyelmét, logikáját és intelligenciáját.
- A játék kartondobozba van csomagolva.

Játéktábla mérete: nyitott - 48,5x48,5x3 cm, zárt - 48,5x24,2x6 cm 
Pul méret: 3.5x3.5x0.5 cm
Kocka mérete: 0.8x0.8x0.8 cm
Doboz mérete: 49.5x25.2x6.5 cm
Játék súlya: 1,745 g
Vad súlya a csomagolásban: 1.88 g
Ajánlott életkor: +3 év

Figyelmeztetés!
A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül értékesítésre. Az oldalon található képek csak tájékoztató jellegűek.
A színezet, a tónus és a színintenzitás monitoronként eltérő lehet.
A csomagolást egy felnőttnek el kell távolítania, ki kell vennie és ki kell dobnia, mielőtt a gyermeknek adná. A termék csomagolása gyermekektől elzárva tartandó! Javasoljuk, hogy a terméket felnőtt felügyelete mellett használja. A termék tartalmazhat olyan kis részeket, amelyeket a kicsik lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, fulladásveszély áll fenn, vagy nem alkalmas 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára. Mentse el az utasításokat és címkéket későbbi felhasználás céljából. Tartsa távol a terméket tűztől, és ne hagyja magas hőmérsékleten és páratartalom körül. A termék kézi mérése miatt kisebb eltérés lehet a termék tényleges méretétől.

Termékkód: 35886 / N/A

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fa backgammon játék, luxus, Képek Románia, 49x25x6 cm - Törökország" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: